5 hozzászólás a “Jurassic Park mozgó poszteren” bejegyzéshez

  1. Ehhez mintha írtam volna egy kommentet, miért kellett törölni?? Arról szól a blog h publikálod a filmes anyagokat és leírod hozzá a véleményed. Másnak nem lehet? Ez nem poszter volt, hanem egy gagyi animáció..

  2. Én is pont azt akartam írni, hogy ez nem éppen mozgó poszter:). Nálam azok a gifek, vagy olyan animációk, melyek végtelenítve mennek. Ennek van eleje-vége, bár értelme nem sok:).

  3. Az ilyen filmekről minek a 600. bőrt is lenyúzni? Húha, dínók szaladgálnak fel-alá és eszik a szegény embereket. Juj de izgi =/

  4. csak mert youtube lett beszúrva egy playgomb nélküli Flash mozgó poszter helyett (mint pl ez: http://filmbuzi.hu/archives/2012/10/23/a-silent-hill-mar-megint-mozgo-poszterrel-jott/), attól ez még mozgó poszter, csak így könnyebb megnézni. Gondolom van site, ahol a tartalom előtti reklám ez, x gombbal.

    nem tudom miért hiszitek, hogy hasraütve moderálok, vagy épp írok dolgokat, és ebből a téves feltételezésből rögtön a panaszkodásra váltotok.

  5. Én speciel nem úgy értettem, hogy te írsz hülyeséget, hiszen a video neve is motion poster:). Csak hogy nem illik rá a név amit kapott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.