The Colony-előzetes és gagyi poszter

Bár kevés pénzből készült ez a sci-fi, de már csak a nyitóképek miatt is muszáj kitennem a trailert. Laurence Fishburne és Bill Paxton a következő jégkorszakban a föld alatt él egy kolónián, ezekből kevés van, miközben a felszín lakhatatlan, de amikor vészjelzést kapnak egy másik kolóniáról, akkor kénytelenek kivizsgálni. Bár ne tennék.

Történetmesélős előzetes, aki meg akar lepődni egy Screamers szerű lo-budget scifin, az ne nézze meg:

the colony-poszter

19 hozzászólás a “The Colony-előzetes és gagyi poszter” bejegyzéshez

 1. de ehhez miért kell lemásolni az eredet zenei részletét?:):) ilyenkor nem tudom ti hogy vagytok vele de olyan kis súlytalanná váik az egész:)

 2. Bill Paxton egy élő legenda… már csak azért is, mert azon kevés emberek egyike, akik az ismert moziuniverzum két legikonikusabb gonosza is kinyírt :D Amúgy szeritem jobb sorsra érdemes színész lett volna, csak valahogy megrekedt.

  A franc se tudja, trailer alapján ugye soha nem ítélhetünk, de hát ez még akár jó is lehet b-mozi szinten.

 3. Így elsőre nem tűnik rossznak. Kedvelem az világvéges filmeket. A trailer alapján, olyan mintha a holnapután és a pandorum storyát összetették volna.

 4. nem néz ki rosszul, de sajnos a legkevésbé sem okoz meglepetést a történet iránya a trailer alapján, annyira tipikus, dehát attól még lehet jó.

 5. Sziasztok!

  Egy kis kiigazítás Bill Paxtonhoz: Nem 2, hanem 3db nevezetes dög nyírta ki: terminator, predator és alien. :-) Amúgy Golden Globe díjas színész.

 6. Lo-budget B-scifi? Biztos nem moziban nézős lesz, de nem hagyom ki, nálam ezek a filmek jöhetnek, egy kis esti agyatlan szórakozásként.
  Nekem ez amúgy inkább egy Screamerbe oltott Ghosts of Marsnak tűnik, vagy valami hasonlónak, ezt a témát megcsócsálta már párszor a filmipar.

 7. Tetszik a környezet és a trailer hangulata, az egyetlen gondom, hogy már ez a majdnem 2 és fél perc is unalmas volt, nem tudom másfél-két órában mennyire lesz ez jelen a filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.