Turbo másodszor

Itt a versenycsiga (komoly!) történetének a második előzetese. A legjobban várt animációs film mindenkinek! Mivel Dreamworks, így büszkék a szinkronhangjaikra: Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Michael Pena, Luis Guzmán, Bill Hader, Richard Jenkins, Ken Jeong, Michelle Rodriguez, Maya Rudolph és Snoop Dogg.

Viccet félretéve, ha valakinek nem esett le felül: nagyon gagyinak néz ki.

Jelenleg csak az Applenél nézhető rendesen, mindenhonnan máshonnan törlik. Megérte ez a deal Dreamworks, így tuti többen kíváncsiak a reklámotokra!

human
írta
2013. 03. 20. 17:57
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Turbo másodszor” bejegyzéshez

  1. Teszteltem az előzetest a célközönségen(kisfiam 6 1/2 éves!).Tehát nem huszonharmincéves mamlaszokon. Abszolute bejövős, bevallom nekem is tetszett. (Gyula, 44) Mutánscsiga nitróval.Eszelős.

  2. én komolyan nem értem az amerikai animációs filmeket. Gagyik szinte mind. Valami cukirózsaszín aranyos történet, beszélő állatok,beszélő autók,beszélő ufók,beszélő teáskészlet stb…. Lehetnének valamivel kretaívabbak. A japán animékért nem nagyon rajongok, de sokkalta normálisabb animációs filmeket készítenek. Ghost in the Shell, Darker Than Black,Hajime no ippo,Seirei no Moribito ,Gurren Lagan ,Black Lagoon,Claymore, Hellsing, és mindegyikét levetítették amerikában is. Hatalmas sikerrel. Egy ilyet miért nem tudnak összehozni? Valami komoly történetet, ami kellőképpen akciódús. Miért kell mindig nyamvadt csigákat belerakni,vagy beszélő tragacsokat. Egyszer valami komolyabb alkotást készítenének. Mert a pénz megvan, a látvány szép. Gyerekek is megnéznék símán. ááááh… na mind1 :D

  3. Palacsintaxx: Ghost in the shell és a gyerekek? Szerinted ez így tényleg ugyanaz a kategória mint amit a dreamworks gyárt? Viszont abban igazad van, hogy “véges” az amcsik kreativitása… Bár az ellenkezőjére is láttunk pár már példát, reméljük lesznek továbbiakban is.

  4. qpak, én a ghost in the shell animácios sorozatot 9 évesen láttam először, kb akkor ment a mátrix is. Nekem tetszett mind a kettő :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.