Még egy Star Trek Into Darkness-előzetes

Áldozatokat kell majd hozni, barátságok lesznek tesztelve, meg minden ilyesmi, csak épp ezt az előzetest már nem ajánlatos megnézni. Úgyse bírod ki! Vagy erős vagy? Basszus, lesz itt bőven lensflare…

HD a nagyoknak. (Lol, már 25 videónál jár a film applenél, kicsit sincs tolva)

16 hozzászólás a “Még egy Star Trek Into Darkness-előzetes” bejegyzéshez

 1. Jó lesz, de egy mass effect filmet csinálna már JJ, már ebből a trailerből is látszik, hogy minden probléma nélkül meg tudná csinálni, és nagyobbat is ütne :p

  De megnézzük ezt is, előző tetszett, valószínüleg ez is tetszeni fog, a maga kis egyszernézős módján

 2. Nem értem, hogy egy pár millós eladással rendelkező játék ami a filmvilághoz képest még kiskorú, hogy lenne ütősebb egy ST filmnél. (amúgy szeretem a ME sorozatot)

 3. Szerintem pont a kiskorúsága miatt lenne aktuális bevállalni, tudván, hogy már egy egész univerzum elő van neki készítve, amiből dolgozni lehetne, és szerintem mostmár ideje lenne váltani a star wars, meg a star trek sagarol és az új generáció felé kacsintgatni (félreértés ne essék, imádom mind a kettő univerzumot, ezeken nőttem fel énis) ráadásul ha megnézzük a mostani scifi felhozatalt, szerintem simán tudna versenyezni bármelyikkel, bár ha a számolgatni akarnánk akkor igazad van, egy star trekre biztosan többen ülnek be, egy mass effect reklámkampányra meg szörnyen sok pénzt kellene költeniük, de az idealista fanboy beszél belőlem, tehát amint elfárad az ST meg SW én egyből az ME-t venném elő hollywood helyében.

 4. Nagyon jó kis sci-fi lesz ez, már várom. Amúgy az eddigi trailerek alapján nekem az űrhajó alakján kívül nincsen különösebben Star trek érzésem, de ez speciel itt nem zavar, mert amúgy sem vagyok akkora rajongója az eredetieknek. Mint pörgős sci-fi, sokkal jobbnak tűnik az elsőnél, de majd a moziban kiderül.

 5. én marha, barom, minek kellett megnéznem??? :(

  jó lesz, talán az elsőnél is jobb.

 6. Mass Effectnek elég nagy rükvercet adott a 3. rész körüli botrány.

  Amúgy a trailerhez:
  *toy story mém helye*
  Lens flares… lens flares everywhere!

 7. Akkor én leszek az első aki finnyázik. A trailer baromi rosszul lett megvágva, minden 10 mpbe random bedobják benedictet néhány félmondatér és tádá. A cgi néha meg félkésznek tűnik még így ebbe a 2 percbe is .Persze ez nem a filmet minősíti és nem is feltétlen kell itt is a zúzdának lenni a középpontban, de azért lehetnének igényesebbek is.:) Na több trélert nem nézek.

 8. Az első egy kellemes sci-fi volt, és tisztelgés a sorozat előtt. De ez a második biztos nem fogja felülmúlni, valahogy az eddig látottak sem nagyon győznek meg, hogy ez jobb lesz. De majd nemsokára meglátjuk. :)

 9. Jo lessz, es varom, mert az elso sem volt rossz…de ennek ellenere meg melyen legbelul azert pontosan tudom mennyire semmibeveszi Roddenberry viziojat…es mindent amit a Star Trek Univerzumban elkepzelt…

  Dehat uj kor, uj igenyek :P nincs mit tenni…

 10. hú, ez nagyon állat lesz.
  Engem sem nagyon érdekel, hogy mennyire hű vagy nem hű az eredeti ST-hez mert jó és kész :)

 11. Nagyon várós film nálam is, gondoltam ajzom magam egy kicsit a trailerrel de aztán a “clear the room”-ra gyorsan kinyomtam :D. Csak is moziban!

 12. Star Warsban nem a már megkezdett vonalat kellene folytatni. A Star Wars univerzuma akkora, hogy simán el fér benne végtelen kezdőpont, vissza kellene helyezni a történetet az old republic időszakra, ezzel egy új trilógiát nyitva, új lappal kezdeni.
  Persze mint minden ez is egy jó forgatókönyv írón meg egy jó rendezőn múlik. (A Goofy figurák remélem felejtősek lesznek!)

 13. Kíváncsi leszek visznek-e bele valami komolyabb, mélyebb tartalmat, esetleg morális kérdéseket, mert Benedict által alakított ‘gonosz’ nagyon ezt akarja eladni.

  Ha jó a karakter egy egész ikonikus gonosz is lehetne, és ez vihetne színt a sztoriba, mert amúgy nem tűnik másnak, mint egy felszínes, komoly dilemmákat és mélységeket nélkülöző látvány sci-finek. (Ami nem feltétlenül baj, csak nekem nem elég a CGI :) )

 14. 1:36 után nem tudom, mi történt. Amúgy kezd meggyőzni, bár még mindig baromira félek ettől a filmtől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.