Hummingbird-előzetes

Tudjátok miről szól ez a film: Jason Statham. A katonai rendőrség elől London alvilágába szorult katona új lehetőséget kap az életre. Össze kell szednie magát.

human
írta
2013. 03. 22. 17:51
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Hummingbird-előzetes” bejegyzéshez

  1. Még a végén van rá esély, hogy egy normálisabb, épkézláb történetű filmet kapunk tőle és nem a szokásos lezúzók mindenkit izomból mozit.

  2. Nekem Statham utóbbi években készült filmjei közül eddig ez jön be legjobban, már az előzetes alapján. Van benne valami ami megfogott és valami ami miatt nem csak nézek ki a fejemből, hogy minek egy 1000 film amiben Statham ugyanazokat a köröket futja újra és újra.

  3. Ugyanennek a filmnek van egy másik előzetese is, amiben az ázsiai fickónak leharapja a tökeit egy németjuhász. Abban még olyan jeleneteket is mutatnak, amiben Jim Carrey is szerepel. :D

  4. Ez jónak tűnik, ráadásul még egy kicsit komolyabbnak is egy szokásos Statham mozinál, meglátjuk persze mennyire igaz ez a benyomás :D

  5. Kicsit képzavarban vagy Cash Tankinson…vagy csak nem értjük a poént :)

    A filmről igy előzetesen annyit,hogy egy újabb “kökemény akció-thriller” amit “beltekerve” fogok megnézni 10perc alatt :D

    Statham-nak meg oszkárt a hajnövesztésért!

  6. Statham-nek már volt hosszú haja egy hasonló nem csak mindenkit “szétgyepál” filmben, a Revolver-ben.
    Nekem az is nagyon tetszett és ez is jónak ígérkezik.

  7. A második.
    Nem értitek a poént.
    Pedig direkt még egy smiley-t is tettem oda.
    Az ázsiai fickó ugyanaz, mint a Kick-Ass 2 előzetesében,
    azért gondoltam, hogy vicces lesz, és az is volt, csak ti nem értettétek. :)

  8. Valószínűleg nekem másik trailer indul el mert amit látok az alapján a tipikus Statham filmek egyike. Megölik a nőt akit kedvelt/szeretett. Ő meg jól bosszút áll lezúz mindenkit elveszi a pénzüket és szétosztja a rászorulóknak.

  9. Nem tűnik rossznak, bár tény hogy itt többet kell megmutatni magából szinészileg mint eddig megszokhattuk…kíváncsi vagyok mennyire fekszik neki a drámázás. Emlékeztek a Túl mindenen című Vin Diesel filmre? Az ugrott be amkior Vin felébred a kórházban és közlik vele, hogy az asszony meghalt, na ott megmutatkozik hogy mennyire tudja átadni a feelinget, neki nem ment, vajon J-nek menni fog?

  10. PEdig ez jó filmnek néz ki. Statham angol filmjei (Bank job, Killer elite, Blöff, Bliczkrieg, stb.) nagyon jó filmek, az amcsik a tipikus akciómozik.

    Ezt megint angliában forgatták angolok közreműködésével, úgyhogy szerintem jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.