Superman: Flyby

A Warner még a Superman Returns és a Batman Begins előtt újra akarta éleszteni Superman karakterét, méghozzá J.J. Abrams segítségével! Erről beszélt egy kicsit a rendező úr. Többen azt tippelik, hogy a forgatókönyvről írt kritika ölte meg a projektet.

Arra akart koncentrálni, hogy a Kenték (ha túlélik a szuperképességekkel rendelkező még nem igazán tudatos bébi reakcióit) miképp nevelnék bele a gyerekbe, hogy fogja vissza magát. Legyen lassabb, gyengébb, mint amire képes valójában. Ennek a hatása az lett volna, hogy a srác kételkedik magában, szégyelli a képességeit. Ő lenne Clark Kent, és szépen lassan rázná le a maga által felállított békjókat, válna Supermanné.

Abrams szerint gyanús, hogy ilyesmi lesz a Man of Steelben is, de mindenképp kíváncsi mit hoznak ki Snyderék a nyáron.

Itt a teljes szöveg.

human
írta
2013. 03. 22. 19:39
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Superman: Flyby” bejegyzéshez

  1. Mi is kiváncsiak vagyunk. Ez az említett story az egyik legjobb lehetősége lenne a karakternek, tekintve hogy supermanből szerintem nem lehet túl sokat kihozni.

  2. “…miképp nevelnék bele a gyerekbe, hogy fogja vissza magát. Legyen lassabb, gyengébb, mint amire képes valójában. Ennek a hatása az lett volna, hogy a srác kételkedik magában, szégyelli a képességeit. ”

    A Smallville c. sori pont erről szól és a 10.évad fut éppen…

  3. xido; csak a torrenteken látom fent a 10.évadot szinkronosan gondolom akkor ide most ért az utolsó évad.
    Én a 6.évadnál tartok :)

  4. “tekintve hogy supermanből szerintem nem lehet túl sokat kihozni”

    Gods Among Us elég durvára sikerült… ki állítja meg Supermant, ha egyszer bepipul és egyszersmind – végleg – véget akar vetni a bűnözésnek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.