17 hozzászólás a “Földön vízen égen” bejegyzéshez

  1. Tipikus “nem volt semmi ötletem, összecsapok egy valamit és rámondom, hogy minimal” plakát:D

  2. Akkor megtöröm a sort – nekem bejön a plakát. Kicsit olyan hangyainváziós vagy valami más rovarinváziós hangulata van, ami azért elég félelmetes tud lenni, mikor mindent belep a fekete, izgő-mozgó massza… na mindez emberekből kifejezetten ijesztő elgondolás, úgyhogy a koncepció tetszik.

  3. BeryG
    Nem spec pont ez miatt a hangyás hülyeség miatt nem tetszik a plakát és a trailerrel is ez a legnagyobb bajom.
    Tudom, hogy hülyeség realitásokon agyalni egy zombi filmnél, de ez már kicsit sok. Amíg a hangyák erre képesek (testsúly többszörösének elbírása, hat fogásra képes láb, stb.) addig az emberi test erre alkalmatlan. Ez a busz, meg kocsi is bele van építve meg teljesen kész.

  4. Nem mondom, hogy jó plakát de amikor elsőre ránéztem kissé felállt hátamon a szőr. Van benne egy kevés szuggesztivitás magában a jelenetben, ahogy az embertömeg ilyen “embertelenül” viselkedik.

    Nem ájulok el tőle de van benne valami. Viszont ettől még nem jó plakát.

  5. Van az a híres bollywoodi akciófilm, ami terjed a neten, amikor a szemüveges robotcsávók alakzatba vergődve egy nagy gömböt alkotnak, aztán óriás kobrává változnak és a helikoptert is majd elkezdik dobálni. Az jutott pont erről a poszterről eszembe :D

  6. Nem mondhatnám, hogy nagyon várnám a filmet és ez a plakát sem hozza meg a kedvem. Valaki nem hallott még a filmről és ránéz a plakátra, nem hiszem hogy sok késztetést érez majd hogy megnézze a filmet.

  7. Én valami “Brad Pitt és a többi főbb szereplő kemény arccal néz a képbe, miközben a háttérben Waashington/New York ég + zombik féle generic posztert vártam de itt legalább próbáltak kreatívak lenni.

    Egyedül a zombitömegbe beépült autók nem tetszenek.

  8. Ez az a film, amit nálunk forgatott és sorban álltak az emberek, hogy zombik lehessenek?

  9. A plakát ötletes, ellenben a filmmel. Nagyon sok zombis film ugrik be az elmúlt évekből, és az előzetese alapján semmit nem tud hozzáadni ez a film.

  10. Szerintem elég jó ez a poszter, mert végre itt nem a lógósbelű, 0-val vánszorgó zombik vannak, hanem agresszíven nyomulnak előre, szó szerint egymáson keresztül a céljuk felé. Persze ettől még lehet simán szar film.

  11. Nem egy ember viszi a vállán a többi tömegét egy ilyen “piramisban” Llew! ezenkívül egy ember akár több embertársa tömegét is elbírja a vállán, a belső vázunk rendkívül teberbíró!

    http://www.photoimotion.com/zbxe/files/attach/images/144/147/279/human_pyramid_02.jpg

    Amúgy ha megszűnik a tudat, akkor megszűnik a gátlás, hogy az embertársainkon mászókázzunk. BeryG hangyás hasonlata volt most, ami a realitásérzékemet összebékéltette a WWZ gyorszombijaival. Lehet, hogy ez nem is lesz olyan sz**!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.