Podcast: Nyilvános vetítés 036: Képtolvajok a vadnyugaton

36 héten át már biztosan csináltuk a műsort. Ezúttal dumálunk a Gambitról és az Unforgivenről, meg várunk pár filmet. Jövő hétre Amadeus, aztán majd meglátjuk.

Premierek: Spring Breakers, Croods, On the Road
Trailer: Despicable Me 2
Apróságok: 4Dx mozi, Hansel and Gretel folytatás, Sztárok régen és most
Megtekintve: Gambit
IMDb250: Unforgiven

Letölthető.

5 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 036: Képtolvajok a vadnyugaton” bejegyzéshez

  1. Mindent amit elmondtatok a Croodsról, hogy ez meg az tuti nem lehet benne a trailer alapján, hogy ez köszönőviszonyban sincs egy Pixar filmmel, azt hibásan feltételeztétek. (Még, hogy humor nem lehet benne … :D Nagyon életszagú és aktuális kérdéseket boncolgatott végig a film). Ennyit róla, hogy valamit azelőtt bírál valaki, hogy megnézte volna.

  2. nas: a benyomásainkat mondtuk el, ha wayne megnézi és tetszik neki akkor nyilván azt mondja majd, hogy milyen lett. A mindenki vizsgáljon be mindent magának, és ne higgyen senkinek pedig azért nem működik, mert most csak a mozikba jött 2 érdekes film plusz a Croods, és dvdn is kijöttek közben jóságok, nicns ideje mindenkinek mindenre. A marketingesek elbaszták ezek szerint.

  3. Nem bántásképp írtam azt, amit írtam :) Vaciláltam én is a Spring Breakers és a Croods közt, hogy melyiket nézzem a héten.

  4. Ice Age motkány persze hogy már elcsépelt, mikor 10 éves :) Despicable me pedig 2? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.