Will Smith és a Django

Ez most spoileres lesz, ha még nem láttad Tarantino idei mesterművét, akkor ne olvasd el az alábbiakat. Szóval a rendező úr első kiszemeltje a főszerepre Will Smith volt, aki visszautasította ezt a felkérést, mert

Django wasn’t the lead, so it was like, I need to be the lead. The other character was the lead….I was like, ‘No, Quentin, please, I need to kill the bad guy!’

Tovább mögé, mert tényleg spoiler, de lol. Szóval azért nem vállalta el, mert ő akart lenni a főszereplő és ő akarta megölni a rosszfiút (DiCaprio), erre olvasta, hogy Waltz karaktere ránt rá pisztolyt.

A kész film tetszett neki “I thought it was brilliant. Just not for me.”, gondolom addigra már leeshetett, hogy Django a főszereplő.

Ez amúgy tipikusan az, hogy próbálja titkolni az igazi indokot, lehet a sok niggerezés és káromkodás zavarta, ő meg családbarátabb filmekben feszít, de akkor is béna kamu magyarázatot talált ki helyette.

human
írta
2013. 03. 25. 17:56
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Will Smith és a Django” bejegyzéshez

  1. sztem meg annyi, hogy bár tényleg Django a főszereplő, de lehet látta és olvasta ami be is következett, hogy nem ő viszi el a showt, hanem Waltz, DiCaprio, SLJ, de még D.Jhonson karaktere is jobb volt, mindegyik emlékezetesebb mint Django/Foxx. Kb. csak egy sima lóvonülő “nigger” kellett Tarantinonak.

  2. a film első felében egyértelműen waltz a főszereplő, a második felétől pedig inkább django. direkt van így felépítve a film elvileg.
    mindenesetre tényleg béna kifogás..

  3. nem is bánom, will smith-nek ott volt a Wild wild west négeres napszemüveges western filmnek, Foxx pedig teljesen passzolt a django figurához, papírforma szerint ment minden

  4. Azt hittem a színészek sorban állnak, hogy Tarantino filmben szerepelhessenek….:O

  5. Flash: hát azért mindenkit szerencsére nem lehet behülyíteni ezekkel a blöff-filmekkel :)).

  6. Honvéd, és tényleg, ez a brilliánsagyú Will Smith túljárt a blöff-filmes Tarantino eszén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.