Megvannak a teknősök

Lehet sírni akkor, hiszen a Megan Fox által alakított April O’Neil mellé az alábbi remek színészek érkeztek: Alan Ritchson (Raphael), Pete Ploszek (Leonardo), Jeremy Howard (Donatello), Noel Fisher (Michaelangelo). Mivel úgysem látszik az arcuk és a tényleges mimikájuk, így gondolom tojtak rá a castingosok. Jó mondjuk Noel Fisher már játszott pár dologban, de Pete Ploszek eddig két sorozatrészt tudhat a CV-jében feltüntetni. Na meg ezentúl majd a TMNT-t.

De nyugi, hiszen a Battle: Los Angeles rendezője kezében van ez a sok sztár, szóval ha nem valami zseniális forgatókönyvet kap, akkor annyi amúgy is. Na jó, nem temetem tovább, de Bay nyilatkozatait és az eddigi neveket elnézve egyelőre nem sok jóra lehet számítani.

human
írta
2013. 03. 26. 04:02
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Megvannak a teknősök” bejegyzéshez

  1. nem lehet, hogy bay es fox nem is bekultek ki igazabol es az elobbi csak igy akarja az utobbi karrierjet vegleg tonkretenni? :D

  2. Nekem tetszett a Battle Los Angeles is. Szóval nincs okom látatlanban leirni a filmet. Még semmit sem láttunk belőle. Ennyi erővel akár még jó is lehet.

  3. Nekem is tetszett a Battle LA, de a ninja teknőcökhöz nem fűzők sok reményt. Még ha viszonylag jól megcsinálnák, akkor sem hiszem hogy sikeres lehetne. Bár ki tudja a kis kölköknek éppen mi tetszik.
    Nem tudom a fent említett neveken kívül kik fognak még jönni, de kellene pár húzónév. Mert Megan Fox mint főszereplő nem igazán tesz vonzóbbá egy filmet. Kivéve ha nem egy Elemi ösztön típusú filmben szerepel.:D

  4. Nem mindegy, hogy az egész testet elfedő maszk alatt ki ugrabugrál? Ettől még lehet jó a végeredmény. (A betűrend TMNT, szerintem.)

  5. Én Tininindzsa képregényeken nőttem fel. Az élőszereplősökből is láttam egy párat, szórakoztatónak találom. Az ős rajzfilm is klassz. De, hogy egy modern hollywoodi produkció legyen ebből, azt nem tudom elképzelni. Remélem valamelyik teknős megbanggelei Aprilt. ;)

  6. Ha a 2007-es animációs film minőségét legalább eléri, akkor valamilyen szinten elégedett leszek vele.

  7. Egy csomó sose hallott név, plussz a rendezők gyöngye, aki a világtörténelem legköpetebb filmjével már megvillantotta mit nem tud. Ez igen. Az a Battle L.A nyomorékság még a dihárd5 nél is szemetebb. Teknősők szarban vannak.

  8. Hát eddig se nagyon fűztem hozzá reményeket, de Megan Fox + Battle:LA rendezője… részemről kiszálltam.

  9. A Battle:LA szerintem egy nézhető film volt, nálam nem negatívum a rendezés, a maszk miatt a szereplők sem relevánsak. Az hogy kíváncsi vagyok-e 40+ évesen mutáns ninja teknősökre, az már más kérdés. Ha esetleg majd pár év múlva belebotlok a FILM+ -on, biztos megnézem… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.