Battlefield 4 teaser + gameplay

Basszus, bár a 3 single playere nem volt a legjobb, de a 4. ismét egy olyan trailerrel jött, ami nemhogy majdnem film, de valami baromi jó háborús abból.

17 perc gameplayt is kitettek, a fenti spot ebből van összevágva, brutál ahogy kinéz:

Wire;)

18 hozzászólás a “Battlefield 4 teaser + gameplay” bejegyzéshez

  1. nem bírom ezeket a corridor shootereket, a Modern Warfare-rel is az volt a gondom,hogy volt, hogy 1 lövés nélkül végigrohantam a pályán és amikor elértem a megadott skriptelt pontot, autómatikusan mentett és továbblépett a program..azért tudnak ennyire filmszerűek lenni, mert full skriptelve vannak és megmondják, hogy mit csinálj, ugyanoda termelődnek az ellenfelek, ugyanaz zajlik le minden újrakezdéskor. Nyilván az ilyenhez kevesebb ész kell, meg gondolkodás, talán ezért is olyan nagy a sikerük…

  2. Hát a bf3ból is egyedül a trailerben ellőtt pálya ért valamit, amúgy szerintem katasztrófa volt.Pedig előtte a bad company 2t nagyon szerettem.Egy próbát megér de nem fogok megint bedőlni a videónak.

  3. kameraman, ugye még nem próbáltad mondjuk a harmadik részt? a BF-nél a single csak kötelező rossz, a lényeg a multi rész, na az viszont nem is állhatna távolabb a “corridor shooter”-ektől. a legnagyobb pályák, legnagyobb szabadságfok, satöbbi.

    a CoD a BF mellett egy tetris.

  4. kameraman: igen, interaktív film, egy jól megírt történettel nem baj az. Nyilván aki nem akar multizni annak max egy kölcsönzést ér a játék.

  5. Hát a Bf 3 single nem volt egy nagy ász,egy normális szerethető karakter sem volt benne.De aki multiban tolja azt úgysem a single érdekli.

  6. Nekem épp az tetszik a legjobban ezekben a játékokban, hogy olyan, mint egy mozifilm, ahol te irányítod a főhőst, te vagy a film főszereplője. “Interaktív mozifilm”, ahogy human írta. Imádom őket, BF3-at nemrég vittem csak végig single, hihetetlen élmény volt! :)

  7. Látványos meg minden, de úgy nézem gondolkozni nem nagyon szabad közben.
    A légi támogatás ott repked körbe-körbe, leszedi az ellent, de öt méterrel arrébb nem tudja őket felvenni, csak mert az a sztori, hogy fel kell mászni a tetőre. Hogy aztán tűzpárbajt vívjanak egy Apache-al (?), ami normális esetben valószínűleg nem össze vissza röpködne, meg néha rájuk gépágyúzna, hanem rájuk robbantaná az épületet mikor még félúton sem lennének fel, vagy megvárná, míg beszállnak a saját gépükbe és akkor simán egy rakétával leszedné őket egyben.

  8. Az orosz géppuskás terepjárónak ugyanaz a hangja, mint a BF3-ban. A késelés szisztéma szintén ugyanaz, szóval várhatóan bugos szar lesz. Előrendelésben 60(!) euró, ennyit bőven nem ér meg a játék, ami tulajdonképp egy továbbfejlesztett BF3.

    Llew: az az “Apache” egy Mi-28 Havoc. Realitást ne keress benne, mert ez egy játék, ami valósághű, de mégis csak játék. :)

  9. Pidu
    Elégég hasonló a fazonjuk szóval nem lőttem messze. Azért a nagy valósághűségbe beférhetne egy kis realitás is.

  10. Iszonyat jó grafika! Nagyon Várós! A singleplayer meg ha túl könnyű valakinek tolja végig a legnehezebben…úgy mindjárt más!

  11. Chimeikito
    Nem mondom gagyinak, de nem ájulok el tőle.
    Más kérdés, hogy sosem voltam egy nagy játék őrült, így lehet nem érzem át kellő módon a grafika fejlődését.

  12. Persze nyilván a multira építenek, csak aki nem multizik, annak nem sokat ad ennyiért. Gyönyörű – aki mást mond az hazudik – és nem állítanék valót, ha azt mondanám, hogy nem rántott be némelyik ilyen típusú játék, de amikor végigjátssza az ember azt a 4-5 órát amit nyújt, és olyan gyenge játékos, mint én, az a multit annyira nem érzi, és tényleg kidobott pénznek tűnik (persze neten el lehet adni, de akkor is bukik rajta az ember) Az ár/érték aránya rossz. Régebben azért komolyabb játékmenet mellé párosult a multi. Most a játékmenet csak szükséges “rossz”.

  13. A BF3 single részével a mai napig nem játszottam talán összesen 1 órát sem, viszont a multi részével sokat, és természetesen a Premiumot is megvettem hozzá. BF4-nél sem hiszem, hogy a single részt el fogom indítani, de multi miatt valószínű, hogy megveszem, igaz nem hiszem, hogy sokkal többet fog nyújtani mint az előző, de fel lehet fogni pályafrissítésnek a dolgot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.