Escape from New York remake, John Carpenter és Kurt Russell

Az eredeti filmet alkotó duó az Empire magazinban tűnt fel közösen, beszéltek a remakeről is kicsit. Úgy tűnik Russell kinevette őket, és Carpenter egyetértett, legalábbis a képen.

Komolyabban: Russell szerint Snake fiatal kell legyen, ezért sem akarna feltűnni egy folytatásban sem. Erre Carpenter helyeselt. Szerintük akik most dolgoznak a projekten azok nem tudják pontosan mit akarnak csinálni. Amit még tudni érdemes, hogy egy ideig úgy volt, hogy Gerard Butler lesz a remake főszereplője, de ugye ő már lekócolt, amivel Russell egyetért, szerinte nagyon nem illett volna a Snakenek. Vajon mit szól a most pletykáltakhoz?

Bizony, jelenleg úgy néz ki, hogy Jason Statham és Tom Hardy is esélyes a főszerepre. Szerintem Jason már nem lenne jó, ő annyira “Statham akciófilmeket” gyárt mostanában, ami rányomná a bélyegét a dologra.

10 hozzászólás a “Escape from New York remake, John Carpenter és Kurt Russell” bejegyzéshez

 1. Ha a Mad Max remake jól sikerül és tarol, gyanítom biztos befutó lesz Tom Hardy. Ami nem is lenne baj :)

 2. Tom Hardy!! A legjobb lenne a szerepre. Színészként is jó és a karaktere is megfelelő lenne. Remélem, összejön így a film!

 3. Franc se tudja. Kelleni nem kell a remake az biztos, mert az eredeti még mindig megállja a helyét. Russell mondataiból kicsit az a fajta ember beszél, aki szeretné csinálni – hiába is mondja az ellenkezőjét. Nem hiába mondja, hogy két ember van, aki igazán tudja ezt a dolgot és az egyik ő. Azon viszont már érdemes elgondolkozni, hogy miért mondta, hogy Snake igazi amerikai. Mondjuk meg is adja a kegyelemdöfést azzal, hogy hiába talál valaki egy jónak mondható Snake-et, attól még hiányzik a másik összetevő – Carpenter, aki ezt az egészet megalkotta és uralja. És ez k@rvára igaz.

 4. Pedig szerintem Butler jó lett volna ide, Gamerben is viszonylag tűrhető volt.
  Stathammal meg megint csak egy tucat verekedős akciófilm lenne.

  Amúgy az escape from NY-nak már voltegy remake-je, az volt az escape from LA. :D

 5. Escape from New York remake, és hozzá Kurt Russel feje ahogy ott röhög! :D Kb ez lehet a valós véleménye a hírről.

 6. Legyek csak Kurt Russel mint Old Snake, meg akkor rendezze már Kodzsima és bezárul a kör :D

 7. Statham már annyira beskatulyázta magát, hogy jóformán képtelenség lesz kitörnie ebből a szerepből. Nem tudom elképzelni vele a remaket, nem is hiszem, hogy őt választanák.
  Hardy talán jó lehet a szerepre, de nehéz elképzelni. Én jobban örülnék egy folytatásnak egy idősebb Snakkel. :)

 8. Kurt Russel játszhatná Bob (Lee van Cliff) szerepét szerintem, vagy Cabbie-t a taxist. Én szívesen látnám a remakeben ha már mindenképpen meg akarják csinálni.

 9. csinálhatták volna együtt az Escape from Earth-t ha nem szúrják el olyan gennyesen az Escape from LA-t. de mivel elszúrták irány a kispad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.