White House Down-előzetes

Erre vártunk tegnap óta? Nagyon-nagyon komoly filmet akart forgatni Emmerich, onnan lehet tudni, hogy a kicseszett trailerben szinte több a fekete képernyő, mint ahol mutatnak valamit. Pedig érdekel a film, Tatum és Foxx rendet fog itt rakni, miközben valakik beveszik a fehérházat, de ez az előzetes nem igazán győzött meg.

Más forrás a nagyoknak.

Viszont ha már Emmerich, akkor a Függetlenség napja folytatásokról is beszélt. Ugye 2 film lesz, és 20 évvel az első rész után játszódnak, amikor megérkezik az idegenek erősítése, de már az emberiség is készen áll az ellencsapásra. Bár nem tudjuk lemásolni a technológiájukat teljesen, de pár itt maradt cuccukat képesek vagyunk használni.

Azért itt van még lezárásnak a Tatumos WHD poszter.

white house down poszter

19 hozzászólás a “White House Down-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ebben nem Buttler szerpel? Vagy ezt a Tatum gyereket minden filmbe belevágják mostantól?

 2. Mondjuk az Olympus has fallen-nál csak jobb lehet majd –
  Jézusom milyen ostoba egy film az… Mármint egyszerűen csak hihetetlenül bugyuta, komolyan évek ota nem láttam már moziban egy ilyen primitív filmet.

 3. Tényleg idegesítő kicsit az a sok fekete képernyő, de ezt leszámítva nagyon ütős ez a trailer, engem felcsigázott rendesen.

 4. ID4 2-t szerintem elcseszi, ha nem az első rész zseniális trükkjeivel operál. Annak pont az adta az esszenciáját, hogy alig használtak CGI-t, és klasszikus trükkmunkát alkalmaztak. Az egyik alkalmazottam anno dolgozott a filmen, nagyon sokat mesélt arról, hogy diákokat szerződtetett Emmerich és milyen jó hangulatú munka folyt, mert sokan vizsgamunkának csinálhatták a repülőgépeket, meg az autómaketteket, épületeket, sorra járták a játékboltokat, keresve a különlegesen kidolgozott maketteket, azokról másolatokat is készítettek. Ez a szemét CGI mánia nagyon sok jó trükköst tett az utcára, vagy elmentek vidámparkokba, meg szórakoztató parkokba dolgozni, mert egyszerűen nincs igény a jófajta iparosmunkára. Ismerek olyan mechanikus-elektronikus báb készítőt aki olyan filmeken dolgozott, mint a Wishmaster, vagy a Class of 1999 és most bólogató-mutogató télapókat javít áruházakban, mert a legócskább horrorokat is CGI-al készítik.

 5. viszont mennyi munkát adott sok garfikusnak meg informatikusnak. a világ változik sajnos

 6. Az elején úgy tűnt mintha a COD:Modern Warfare 2-3 trailerét nézném. :) De vajon mi lesz? Polgárháború? Az kissé nagyszabásúbb lenne mint amikor az Olympusban 200 ember spontán házfoglalást hajt végre.

  Úgy tűnik most ismét olyan helyzet állt elő mint 1998-ban amikor szinte egyszerre került adásba a Deep Impact és az Armageddon. Két film hasonló témával. Majd meglátjuk, hogy melyik a jobb.

 7. Ebből egyelőre a medencébe forduló kocsi ragadt meg bennem. De szégyen ide vagy oda, én szeretem Emmerich filmjeit, szóval ez is nézős lesz.

 8. Már csak egy White House: Total Impact film hiányzik…mondjuk Michael Baytől. :)
  Ez azért “komolyabb” filmnek néz ki, mint a Butleres.

 9. kameraman: Sajnos a fejlődésnek ára van:( A cgi-korszaknaknak vagy még mindig nagyon az elején járunk -khm avatar khm- vagy pedig arról van szó hogy a cgi mindent felgyorsít emiatt minden picsa filmbe beleerőltetik, mivel nincs idő makettekkel vacakolni.(de egy jól kinéző cgi effekthez is idő kéne, hogy ne úgy nézzen ki mint egy játék átvezetője…) De az lenne a legjobb ha nem 100%-osan a cgira támaszkodnának, hanem maketteket,stb mégis bevonnának (mint a jurassic park vagy gyűrűk ura esetében- SZVSZ lotr>hobbit).
  Na hogy ontopicba is beszéljek.:] Az előzetes sztem is túl sokat akar “éreztetni”. A végén úgy is megkapjuk a giccset, ha mázlink van a terroristák a és Tatum egyszerre teszik le a fegyvert és sírva összeborulnak :D Én már nem bízok a ID2-be sem, tuti égés lesz willsmith v willsmith nélkül is.

 10. Háát, furcsán hangzik, hogy 20évbe telt a felmentőseregnek odaérnie, remélem azért felezik vagy negyedelik az időt, meg időközben telepítettek vírusvédelmet a gépeikre. :D

  Meg mivel magyarázzák meg, hogy igen, tudtuk hasznosítani az idegtechnológia egy részét (remélhetőleg a retteget pajzsokat), ámbár 30-40éven keresztül semmihez se tudtunk kezdeni a lezuhant kis űrhajóval.

 11. Az előző kommentemhez: Ezzel nem a játékátvezetőket/játéktrailereket akartam degradálni(lásd a magyar Digic Pictures portfólióját), hanem a technika fejlődésével vált a cgi egyre rajzfilmszerűbbe.:) Úgy tűnik h, csak nagyon sok munkával tudják kivédeni ezt a hatást kivédeni, és nem mindenhol bajlódnak vele +ba. És ha már játékok, most mutatták be a bf4et a GDC-n. Vannak álleejtős trailerek meg miegymás.:)

 12. D9 folytatás is ez lett volna/lenne, nem? Vagy ezt a pletykát csak az én agyam szülte?

 13. WHD: Emmerich mint a legnagyobb hazafi egy White Houseos filmben egy újabb toborzó filmet mutat be a US Army megrendelésére. Báremennyire is sokat sejtető a trailer, kizárt, hogy a film jó legyen. Pláne a 2012 iszonyat gagyija után.

  CGI vs klasszik trükkök: ez van, a világ halad, persze mindenki manapság a CGI miatt rinyál, pedig ember legyen a talpán, aki megmondja valamiről, hogy ez CGI, lásd pl itt: https://www.youtube.com/watch?v=WhN1STep_zk

 14. “nem tudjuk lemásolni a technológiájukat teljesen”
  Mi a fenének is kellene? Bedobnak egy vírust a Vindózukba, oszt jónapot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.