WOLVERINEEEE

Itt van a Wolverine 2 teljes előzetese, rögtön két verzióban. Logan beveszi Japánt, megpróbálják elintézni, szóval kénytelen takarításba fogni. Apróbb probléma, hogy az öngyógyításának kampó, de legalábbis lassabban hat. Sajnos a színek és az eddig látott akciók alapján nem fog kilógni az első rész által megalkotott képi világból, nem lesz noir, deszaturált, folyamatosan zuhogó esős.

HD a nagyoknak.

Ez pedig a nemzetközi verzió.

Vajon a haldokló japcsi tényleg csak meg akarja szabadítani Rozsomákot a képességétől, vagy le akarja nyúlni azt… Pedig jó felvetés, hogy Rozsomák teljesen belerokkant mostanra a halhatatlanságba. De legalább nem a világot menti meg.

human
írta
2013. 03. 27. 15:41
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “WOLVERINEEEE” bejegyzéshez

 1. A trailerbe mutatják ilyen visszaemlékezésként Jeant, wtf? Most akkor ez hol helyezkedik el storyba? az X3 után vagy az X-Men Origins: Wolverine után.
  Amúgy nagyon nem jött be az előzetes alapján.

 2. “Apróbb probléma, hogy az öngyógyításának kampó, de legalábbis lassabban hat.”

  más eszembe se jutott volna, hogy izgalmasabbá tegyem a filmet… mekkora nyomiság.

 3. “Vajon a haldokló japcsi tényleg csak meg akarja szabadítani Rozsomákot a képességétől, vagy le akarja nyúlni azt…”

  99% hogy az utóbbi. Nem kell nagy jósnak lenni, hogy ezt előre lehessen látni.

 4. Tök mindegy mikor játszódik, szerintem pont olyan gagyi lesz mint az első része. Gagyi CGI, meg minden, tényleg a látványvilága sem tetszik. A haj meg, szerintem a Nyomorultak miatt lett megkopasztva Jackman és nem nőtt meg a forgatásig.

 5. Puffin teljesen egyetértek…Nagyon gagyi,hogy semmi más nem jut eszükbe izgalomfokozónak.Nem várós…

 6. hát egyelőre az egyetlen melléfogásnak csak Yukio tünik, eléggé nyüzüge szegény…többi rendben van, úgy is a sztori számít.
  Jackman még mindig nagyon jó mint Wolverine, telitalálat volt a cast az első X-mennél.

 7. ez a nagyon gagyi, hogy más nem jut eszükbe izgalomfokozónak mint elvenniaz öngyogyítóképességet duma nagyon gagyi duma :-)

 8. Szerintem — elmegy, beleszeret a csajba, elveszíti a képességét, meg akarják ölni, megölik a csajt, bosszút akar állni, rájön erre csak a képességével képes erre, visszaszerzi, megöl mindenkit, the end

 9. Ha így érzed,akkor ezt a filmet neked találták ki sandor8206,élvezd minden percét majd :)1000 és 1 módon lehetne fokozni a dolgokat,csak ahhoz kéne 1 kis kreativitás…Ami az elsö részböl is hiányzott.

 10. sztem itt sokan el vannak tévedve, ez egy comic film, nem kell semmit fokozni, sima popcorn-film mint az összes eddigi comic-film.
  Költői kérdés mit tudsz kezdeni, kreativkodni egy “comic” karakterrel? Semmit! Ez bizonyítja akár betmen, akár az eddigi összes comic-film és az új Superman-film is (majd). Annyit tudnak kezdeni, hogy morális válságokba helyezik a főhőst.

 11. Hát ez a te véleményed,elfogadom,de nem értek egyet veled.Ha csak a képregényeket nézzük,100szor jobb sztorik vannak megírva-rajzolva,mint amit eddig kihoztak az összes X-men,Rozsomák filmekböl.És hogy nem lehet kreatívitást belevinni,azt te sem gondolod komolyan remélem.Nem a karakterrel van a gond,sosem volt…

 12. Csalódott vagyok. Ez a trailer abszolút nem hozott lázba, nyoma sincs az Iron Man 3, ST2 vagy akár az Oblivion által kiváltott aztakurva hangulatnak.

 13. ammok, nem érted mi a különbség a film és comic között, ahogy a film és könyvadatációk között…nem egy formátum. Sajnos az, hogy comicokban jobbak a sztorik egyértelmű, sokkal szabadabb műfaj minden szempontból (terjedelmileg, anyagilag stb.). Film és halivúd ennyit tud.
  Azt meg te sem gondoltad komolyan, hogy ma halivúdban 100M$> budget és kreativitás összejöhet? 10-15 éve nem ezt bizonyítja.

 14. Nagyszerű, megtalálták Wolverine kriptonitját! A gyógyulás nélkül az egész karakter semmit sem ér. Röhej!

 15. Remélem mielőbb láthatjuk a Workprintet belőle.. Jackman hátha agyvérzést kapna nagy erőlködésében. Egyébként elég hangya a trailer, ezeknek a mezei kardokkal jövő ninjáknak életesélyük nincs farkasember mellett. Nem lesz körömlerágós izgalomfilm már biztos. Belenyomhatnának mutánst,emberére akadna már végre a rozsomá

 16. Alig vártam hogy láthassam a trailert….
  Erre ezt kapom? :(
  Miközbe néztem nem akartam elhinni, hogy ez most komoly?
  Kezdem érteni, hogy miért csak most mutatják a trailert..

  Szellemlovas 2 szint szinte már

  Az is lehet hogy kellemesen csalódok a moziba majd…..

  De most sikerült elvenni a kedvem….

  Ha a kövi trailer is ilyen siralmas lesz akkor ez is itthon nézős lesz

  Most nem azért de az IM3 trailert egymás után 10x megnéztem kb…..
  Ezt bőven elég volt egyszer… Szegény Wolverine hova jutottál? :(

 17. Nem tom, ez engem se pörgetett fel.
  Ráadásul Rózsi öngyógyítás nélkül nekem, tök fura/idegen.
  Nem tetszik.
  és tényleg nem is túl izgalmas. Sokkal jobb, ha egy szuperhősnek az erejéhez mért kihívást adnak, nem pedig legyengítik.

 18. Nem ‘olyan’ rossz ez szerintem. Képregényadaptáció ennek minden előnyével-hátrányával.
  ( Bár, tizenkettő, egy tucat..Átküldtem a pasimnak, aki, ha nem is vér-rajongó, de jól ismeri, szereti az univerzumot, és megkérdezte, hogy ez az új promója -e….)

  Röhej, de az viszont kifejezetten zavar, hogy a trailer soundtrackjében ( van ilyen? ) hallható berregés át lett “húzva” a Prometheus-ból.

 19. bakker.
  Ez nagyon nem jött át.

  Amúgy atom villant a trailerben?
  Mert ha igen, akkor biza Rozsi elég keményen sugárzik még vagy pár száz évig.
  Öngyógyot elvenni a legnagyobb hiba. Pont ez a karakter lényege, no meg az adamantium váz persze.
  A lényeg, hogy a trailer elég gagyeszre sikerült, mégha hoz egy két hangulatos villanást is.

  Továbbra is otthon nézős eddig.

 20. “with”

  Gondolom az a Hirosimai atomboma lehetett. Mármint a film szerint. Illetve szerintem na :) Ott mentette meg a japó életét.

 21. What they did to me.

  Ezt a baromságot: a healing factor veleszületett, amit vele csináltak az max az adamatiummal való bevonás.

  Amit egyébként a képregényekben Magneto le is szed róla, hogy aztán sokkal rosszabb legyen a helyzete..

 22. előfordulhat, hogy részrehajló vagyok, mert a Wolverine nagy kedvenc, de a sok savanyú a szőlő komment szerintem túl korai

  úgy értem, oké, a legutóbbi film pocsék volt, de azért vegyük csak számba, hogy ott a rendező is egy ismeretlen volt, és a forgatókönyvíró nem más volt mint aki a legújabb … bocsánat, nem vagyok hajlandó a sorozat nevével illetni az itthon forgatott Bruce Willis filmet, mert nem érdemli meg

  szóval igen …

  ezzel szemben ezt a filmet Mangold rendezi, és a forgatókönyv írók között is van azért egy nagyobb név, bár nem az első helyen, de azért az alapanyag sem olyan rossz, lássuk be

  fenntartom a jogot, hogy egyetértsek a méltatlankodókkal majd, de amíg nincs film, addig engedtessék meg nekem, hogy nem gagyizzam le előre

  ;)

 23. Jajj!Milyen filmek keszulnek mostanaban??!!Az a legborzasztobb,hogy ezeket komolyan gondoljak…ezek a Marvel cuccok de rosszak….

 24. tényleg nem értek sok embert, leírnak ilyeneket “…Öngyógyot elvenni a legnagyobb hiba. Pont ez a karakter lényege..” stb. meg hasonlókat, mintha ismerné a comic karaktert. Comicban rengetegszer elvették, semlegesítették az öngyógyítóképességét és pont az a karakter lényege, hogy az nélkül is kemény, ezt mindig de mindig kihangsúlyozták ezeknél a comic részeknél.
  + MEGA SPOILER

  kíváncsi leszek, hogy azt meglépik-e a filmben, hogy ha hosszabb távon nincs képessége, tényleg el kezd haldokolni Wolvi, mert alapból leokémiás, csak a képessége állandóan gyógyítja.

 25. WTF????? Jean Grey fotó? Ha az X3 után játszódik, akkor nem értem, hogy miért akkora téma, hogy japó bácsiék el tudják venni az öngyógyítást, hiszen ez az X3-ban megalkotott szérummal is menne…

 26. Lehet, hogy majd adnak magyarázatot erre. Például, hogy a szérum csak egy ideig hatott. Az X-MEN 3 végén sem volt egyértelmü, hogy Magneto megmozditotta-e a bábut vagy nem.

 27. Egyébként valahogy olyan hangulata van a trailernek, mint egy szokásos Json Statham filmnek :D

 28. 2013-ban szarabb a CGI, mint 2004-ben a Pókember 2-ben!? WTF!?

  És úgy tűnik, hogy KÜLÖN FILMBEN sem a Hulk, sem pedig a Rozsomák nem akar működni valamiért…

 29. Ammok: a film alapja az egyik legismertebb és legsikeresebb képregény. Igen abban elveszti Rozsomák az öngyógyító képességét, beleszeret Marikóba és megbosszulja.
  Ha így nézzük akkor eddig úgy tűnik ez lesz a képregényhez leghűbb Rozsomák történet – beleértve az X-meneket is.

 30. Remélem a film végén lesz valami végső jelenet :)
  Ez moziba nézős film nekem :D

 31. Beleolvastam néhány kommentbe. Mi is a baj ezzel az előzetessel ? Farkast szeretjük ! Újra lezúz a filmben egy csomó rossz fiút! Újra akadályokba ütközik, de megoldja (valószínűleg)! A bemutató alapján látványos, mozgalmas filmre számíthatunk. Akkor most mi is a baj? Hogy fura a story ? Elveszti a képességét? És akkor mi van. Ez nem krimi. Itt az a lényeg hogy meglegyen a fehér trikó, és azok a gyönyörű karmok, ennyi. Próbáljátok élvezni, ezért készült ez nekünk…

 32. Nem értem mi a baj ezzel, hogy elveszti képességeit. Nem hiszem, hogy attól értelmét vesztené a karakter. És bizony többször előfordult ez a képregényben is.
  A CGI-t meg nem kellene megint a trailer alapján megítélni.
  A vonatos jelenet meg…amikor karmokkal előre “repül” az egy nagyon tipikus Rozsomák póz. :) Szóval vagyok olyan igénytelen és nekem még az is tetszik. :)

 33. hat ez meg mi? :\
  hogylehet hogy megakar szabadulni a gyogyulastol? es amugymeg eddig is megtudott halni.. x3 – last stand – jean leegeti rola a hust meg mindent..
  nade ok, megjobban halando akar lenni.. hogy hasznalja majd a kenyervagokeseit? nem gyogyul be a keze ha vegzett.. ? WTF ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.