10 hozzászólás a “Ennyire lesz kemény az Evil Dead remake” bejegyzéshez

  1. Tényleg ennyire kemény. Kőkemény klasszikus maszkmesteri munka, vér ezerrel…

  2. A kést bele állította a szívébe vagy mellé de az emberke még ezek után képes volt kihúzni a tűt a szeme alól majd szétverni a lány fejét! Ja és amikor a lány mászott feléje, már nem volt véres az a kés, amit előzőleg a mellébe mártott! Ez 2 komoly hiba másfél percben….

  3. Nagyon jó a szemed cimbikém! Az a szúrás nagyon a szíve mellett volt és én egy darab kést nem láttam csak törött tükördarabokat.
    Ha jobban megnézed miközben húzza ki a tűt a szeme mellől még mindig benne van a vállában a szilánk, úgyhogy az lett volna a hiba hogyha hirtelen visszakerül a nő kezébe!
    De azért köszönöm hogy felfedted előttünk ezeket a hibákat!

  4. Mellesleg nem tudom feltűnt-e itt valakinek (gondolom azért van akinek igen) hogy ez egy erősen megvágott jelenet, tehát még ebben is rengeteg a vágás hogy rövid legyen. A teljes jelenet ennél jóval hosszabb kb. 2 és fél perces a filmben.

  5. Még emlékszem itt a filmbuzin láttam Alvarez kisfilmjét a Panick Attackot és mutogattam a haveroknak, hogy hű meg ha. És akkor az volt az infó, hogy Raimi már le is csapott a gyerekre, hogy ad neki valami filmet. Nemrég tudatosult bennem, hogy ezt adta neki és ő az. Kíváncsi leszek rá mire viszi majd, de én szurkolok neki. A film meg nagyon brutálnak néz ki, remélem azért nem csap át ESZETLEN vérzubogásba. Nálam az ilyen kegyetlen filmek terén az A’lintérieur/ Inside viszi a pálmát, de remélem ez most űbereli. Eddig minden esetre fasza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.