Podcast: Nyilvános vetítés 037: Vadászat a tavaszi zeneszerzőkre

Beszélünk a heti premierekről, a múlt hetiekről bővebben, megnéztük az Amadeust és a jövő hétre az Intouchables lett a program.

Premierek: The Host, Jack the Giant Slayer, Starbuck, The Sweeney, Los amantes pasajeros, Pitch Perfect
Trailer: World War Z, Hummingbird, Riddick
Apróságok: Lego movie, Ant-Man részlet
Megtekintve: On the Road, Jagten – The Hunt, Spring Breakers
IMDb250: Amadeus

Letöltés, shownotes, iTunes/RSS feliratkozás.

8 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 037: Vadászat a tavaszi zeneszerzőkre” bejegyzéshez

  1. Miközben néztem az Életrevalókat (Intouchables) folyton az járt a fejemben, hogy én ez már láttam korábban. Aztán leesett, hogy ez gyakorlatilag ez Ápolandó ápolók (Disorderlies – http://www.imdb.com/title/tt0092897/?ref_=fn_al_tt_1 ) újragondolás. Ott ugyan 3 ápoló volt, nem egy, de ugyanúgy egy tolószékes mellé kerülnek, majd egészen megkedvelik egymást. Érdekes módon a végén ugyanúgy van “mi történt velük a film történtései” után jelenetsor. Arra már nem emlékszem, hogy ott említik-e a valós történeti hátteret.

  2. human: Most nem kötekedésből mondom, de minden podcast-nál megüti a fülemet, hogy beszéltek egy filmről de nemtudjátok a szinészek vagy a rendező nevét. Minden adásban van olyan, hogy az a hogyishivják játszik benne, aki abban a filmben volt stb. Csak félve kérdezem, hogy nemlehetne jobban felkészülni a filmből amiről beszéltek? Ha pl. a Jack the Giant Slayer a téma, nem lehetne felirni egy papirra, hogy a főszereplőt Nicholas Houltnak hivják?

  3. zsocso: ez amúgy olyan szempontból érdekes felvetés, hogy ismered a színészt ezért az van a fejedben, hogy tudod a nevét és majd említed a filmnél, de felvétel közben pont nem ugrik be.

  4. Okér értem. Nem gond. Csak sajnos ezzel majdnem minden filmnél igy vagytok :). Aztán olyankor kicsit fura a kritikát hallgatni, ha éppen azt sem tudjátok pontosan kiről van szó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.