14 hozzászólás a “Percy Jackson: Sea of Monsters-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nekem meg az, hogy miért nem inkább a God of War-ből csinálnak filmet? Az kicsit jobban érdekelne.

 2. Én Fillion miatt kíváncsi vagyok rá, de rajtakívül olyan sok dolog nem húz :(

 3. Hali csak egy keresem lenne , rendszeres blog olvasotok vagyok , de kulfoldon elek , eddig nem volt gondom a videok megtekintesevel, de mostanaba rengetteg olyan video kerul fel amit nem tudok megnezni itt az oldalon:( Sajnos azt irja mivel idegen orszagba vagyok nem engedelyezett. Please do something for Us:) a masik meg nem szivesen irok mikor olvasom Kameramen akciozasait de ez mar az en bajom.

  Sikerult megneznem youtubeon az elozetest nekem az elso resz is tetszett , es erre sem mondanek nemet . Kaland filmnek nem lesz rossz

 4. Egynek jó lesz, de mozi kizárva, tekintve hogy eléggé sovány volt az első rész, és ez az előzetes is inkább gagyi.

 5. Mi ez az okádék? Vegyünk egy kis herri pottert, majd adjunk hozzá egy kis hunger games-t, meg pár random szörnyet és oly divatos tini karakterekt. Voalá kész a fosch.

 6. Egészen eddig bíztam benne, hogy valami jót hoznak össze, de ezt látva esélytelen, hogy pénzt áldozzak mozijegyre.

 7. haha, a transformers az nekem is eszembe jutott:D hát az első rész nekem nem jött be. a könyvsorozat szerintem marha jó, úgyhogy reménykedem benne, h ez jobb lesz mint az első.

 8. Szegény görög mitológia, mit műveltek vele az utóbbi időben filmes szempontból. Komolyan elkezdtem már sajnálni Zeusz papáékat :)

 9. Az első rész teljesen felejthető volt, és unalmas… ezt jake abel miatt jó lenne megnézni, de a trailert se tudtam végignézni… Olyan… gagyinak érzem, pedig a látvány jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.