Ragnarok-előzetes

Mivel Amerika feladta a kalandfilmek készítését, így kénytelenek voltak a Norvégok összedobni valamit. Egy viking legenda után kutatnak a főszereplők.

human
írta
2013. 04. 02. 18:12
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Ragnarok-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez nekem nagyon bejött, már most nézném. Vajon Tom Hiddlestone lesz Loki, ha már Ragnarök? :D (Csak viccelek :)) De ha siker lesz, Odin mentsen meg minket az amcsi riméktől, így előre is!

  2. Jó a zene, szépek a képek, de igazából nem sok minden van az előzetesben. Az előttem szólóval ellentétben, engem nem igazán fogott meg egyenlőre. Nem derül ki, hogy ez most valami kalandos Nemzet aranya típusú vagy valami misztikum is lesz benne. Csak lesz másik trailer amiben egy kicsit képben lesz az ember, hogy kb. mire számíthat.

  3. Ugye ez a szőke színésznő volt az Arn-filmekben is? De ő nem svéd?

    Bakker, nekem nagyon tetszik ez a nyelv, muszáj megtanulnom. :D

  4. Ameddig ez érkezik nézzétek meg a Kon-Tiki-t.
    (kuckuc, abban imádni fogod a nyelvet)

  5. Epikus zenére full jellegtelen snitteket bevágtak meg egy bollywood-i greatesmythofall szöveget. Hűha… Unalmasabb trailert nem sikerült csinálni?

  6. Nem tudom mit hőbörögtök sokan, legalább nem lőtték el a sztorit az előzetesben, így lesz meglepetés. Amúgy meg a norvég mozifilmeket az utóbbi években előszeretettel tekintem meg, ha hozzájuk jutok, mivel kezdenek minőségit gyártani, még ha nem is 200M$-os cgi látványorgiák is.

  7. De most szerinted mi fogjon meg egy olyan trailerben, amiben SEMMI nem történik? Itt egy szép táj, ott egy ölelkezés, futnak egy kicsit a semmi elől… Valami felvillanó mítikus fegyvert/ mítikus CGI szörnyikét/ epic akármit ilyenkor illene azért felvillantani, hogy hopp és amúgy idenézzetek mi van itt.
    Nem feltétlenül csalja a moziba a nézőket, hogy norvég módra kapunk világvégét (mielőtt valaki a spoilerkanállal ki akarna belezni, a Ragnarok ezt jelenti). És felmerül a kérdés, miért kapok többet ettől a filmtől, mint akármelyik másik kliséhalmaz amcsi “remekműtől”…

  8. rapator: szerinted mit jelent a videó címében az a szó, hogy “teaser”? Naponta olvasol filmes blogokat/oldalakat ha jól sejtem, mennyire nehéz megtanulni, hogy mi az a teaser? Ne haragudj, de annyira felidegesít, ha valaki egy teaseren számonkéri, hogy nem árul el semmit a filmből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.