9 hozzászólás a “The Hunger Games: Catching Fire pre-pre teaser” bejegyzéshez

 1. “Bejárják a körzeteket”…és? Ugye nem csak ennyi lesz a sztori? Mert mindenhol csak ennyit írnak, én a könyvet nem olvastam, szóval nyugtassatok meg, hogy valami konfliktus/küzdelem is lesz benne.

 2. Azt a PR-ost akinek kipattant az előzetes előzetese ötlet az agyából, azt elküldeném egy ilyen Éhezők viadala játékra.

  Szerintem is jó volt az első rész. Én sem olvastam a könyvet, de tuti lesz benne akció, csak nem fognak az egész film alatt “celebeskedni” bulizni és autógrammokat osztogatni.

 3. Nem csak a körútról szól a második könyv, hanem a következő -rendhagyó- éhezők viadaláról is. És így még nem spoilereztem. :)

 4. A második részben van egy viadal, de többet írni már tényleg spoiler lenne. Én a harmadik könyv 1/3-áig jutottam, ott untam meg a sztorit.

 5. Mindenki nyugodjon meg, a körút csak egy kis része a sztorinak, és tényleg okkal hallgatnak a többiről – nem akarják lelőni a poént. A könyveket úgy olvastam el nemrég, hogy nem sokat tudtam a sztoriról, és így baromijó WTF-s élményeket kaptam. Szerintem jó dolog, hogy a készítők/PR-asok is egyelőre a körúttal foglalkoznak.
  A 3 könyv közül ez a 2. a legjobb szerintem. Nagy a kísértés, hogy spoilerezzek, de nem mondok többet annál, hogy a 75. viadal van a a Győzelmi körút után. És ez a viadal ezerszer izgalmasabb, mint a 74. volt.

 6. Az első rész könyvben nekem nagyon bejött, bár a vége nem sok jót sejtetett a folytatásokat illetően, gondolok itt a szerelmi háromszögre. Ééés félelmeim nem voltak alaptalanok, így utólag visszanézve, a könyvek már az első rész vége felé lejtmenetben zuhannak az unalomba, tini picsogásba, és önismétlésbe, ez a 2. részre már fájdalmasan nyilvánvaló (legalábbis nekem, de ugye ízlések és pofonok).
  Ennek ellenére az első filmet nagyon jól megcsinálták, szerintem jobb lett mint a könyv, szóval én bizakodó vagyok a folytatásokat illetően. Az hogy nem kellesz folyamatosan Katnis gondolatait hallgatni már egy erős pozitívum :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.