Itt az Oblivion soundtrack

Ugye az M83 dobta össze, ami majdnem akkora húzás, mint a rendező előző filmjének a dalai a Daft Punktól.

human
írta
2013. 04. 04. 18:46
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Itt az Oblivion soundtrack” bejegyzéshez

  1. Hát nem akarok nagyon szőrszálhasogatni, és nagyon szeretem az m83at, sőt amikor a Starwaves először kijött nagyon tetszett, azóta is előveszem néha, bár az a track is emlékeztetett már egy John Murphy szerzeményre, de a Waking up, meg a Tech 49 esetében elég sokszor feljött bennem az érzés, hogy “hú itt lesz most az a rész, ahol a dark knight rises”. Mindenesetre az Earth 2077 tetszik, meg örülök, hogy igényes zenei aláfestést kap a film, de egyedinek semmiképp nem mondanám.

  2. Csatlakozom EPIC véleményéhez, sőt továbbmegyek – nagyon minimális egyedi elképzelés van zeneileg benne, az ötletek, alapok úgy vannak összelopva csomó helyről, de még a fokozódó zenei struktúrát is többször ellövik az albumon belül. A Hans Zimmer light hangzás, meg a Dark Knight Rises helyből befigyel, szinte az a főtéma ami eléggé kiábrándító, plusz sok helyen elég koncepciótlan album. Lehet majd kommentekkel dobálni de szerintem elég semmilyen és fantáziátlan az album szerintem.

  3. Remélem, a zenei közhelység nem a filmet jellemzi, hanem csupán azt, hogy a menedzsment valami miatt nem fogadta el az M83 munkáját, ezért stock megoldásokhoz nyúltak.

  4. Hát csatlakozom hozzátok…iparosmunka..olyan,amit folytatólagosan hallgatva már azon veszem észre magam,hogy háttérzene..és el is felejtek odafigyelni rá és elemezni,ízlelgetni…kurvul ez a műfaj is,még a nagyok is sajnos,akik bizony szimfonikusokkal húzatják és nem midi billentyűzeten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.