30 hozzászólás a “Carrie-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ahogy látom Julianne Moore lesz a következő Susan Sarandon ha nem sminkel… mármint a meggyötört arcot tudja majd hozni.

  Érdekes, megnézem mindenképpen, mert kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a regényből. (Bár úgyis mindenki az előző feldolgozáshoz hasonlítja majd)

 2. Én még nem láttam a De Palma féle verziót és szerintem nem is fogom megnézni, majd legfeljebb ez után. A könyv nagyon jó volt, úgyhogy ez moziban nézős lesz. Az előzetes meg csak megerősített benne, hogy a színész választás megfelelő lesz. Bár Chloë Grace Moretzből nem sikerült csúnya lányt csinálni, de lehet nem is bánom… :D

 3. Az előző feldolgozásban Emilie de Ravin sem volt csúnya… de miért is kellene annak lennie? Amúgy ez az anyakarakter elég genya, tipikus Stephen King figura (hibbant bigott keresztény).

 4. Na ez meglepett, tetszik az előzetes, még a végén itt újra minőségi horrorokat és thrillereket fogunk kapni…

 5. jky: De hiszen most láttuk, nem? :) Vagy lesz még valami ami nem volt benne a trailerben?

 6. Igen és akkor most a fürdős jelenetet felteszik a Youtube-ra, a bálon meg Pitbull fog szólni? Áh…

 7. Engem ez megfogott. Egy 2 részes TV-s feldolgozásban láttam Carrie történetét legutóbb és az is bejött – maga a történet alapkoncepciója (kivetett, magányos, képmutató társadalmi csoportokból kiközötített lány szenvedése, majd bosszúja) szerintem király. A trailer egész jó és minőségi filmet sejtet. Lehet hogy moziban nézős lesz.

 8. Az eredetit én se láttam, de ez nézős lesz majd. Itt tényleg mindenki megérdemli a halált :D Mondjuk ezektől a bigott keresztény szülős filmektől az én zsebemben is nyílik a bicska…

 9. Szuper. Mivel egy az egyben nem voltak egy kicsit se képesek túllépni vagy átírni S.K. történetét… még egy letöltést sem é meg. Majd megnézem a Digi Filmen…. :/

 10. blade78 says:
  2013. April 5 at 11:31
  Ha meg átírják vagy tovább gondolják akkor meg azért megy a rinya.

  Kiscsaj nagyon nem adja nekem a “Carrie-érzést” viszont Moore nagyon jónak tűnik az anya szerepében.

 11. Nekem abszolút nem illik ehhez a szerephez Chloe. Lehet a Kick/Ass miatt, de számomra nem az a tipikus törékeny kis vallási fanatikus lányka, mint az eredeti film Carrie-je..
  A trailer meg aztán elmesél mindent azok kedvéért akik se nem olvasták, se nem láttak az eredetit..Brw..

 12. Jól látom hogy a bálon csokival öntik le? Ugye nem látom jól XD. DISZNÓVÉR van a sztoriban és az mégiscsak keményebb mint a csoki.

 13. hmm.

  A Palma féle verzió jó volt.
  Ez is jónak tűnik eddig. Nem is kicsit.
  Viszont ami érdekesnek tűnt nekem, hogy itt mintha tisztában lenne a képességeivel Carrie.
  Lehet, hogy én emlékszem rosszul, hogy a power csak akkor jött elő belőle, mikor dühös lett?
  No, ideje újra nézni az első verzát.

  Jah, és várós.

 14. Nos igen, a Palma féle verzió jobban ütött színészvláogatás terén, hisz ott mennyire egy tényleg elnyomott kislány karaktert sikerült találni Carrie szerepére, talán túlságosan ismerjük a színészt itt, igaz az anyuka ütős… De azért meglátjuk, a bálos jelenet biztos sokkal erősebb lesz CGI-vel támogatva :D

 15. Már előttem elmondták páran de nekem sem jön be KLOÉ Carrie szerepére. Így “látatlanban” azt mondom a régi a jobb. A vége itt biztos látványosabb lesz majd….a rombolások de ennyi. Nekem is úgy rémlik, hogy az erejét nem látjuk csak a végén az eredetibe. Itt meg ismerkedik vele mint egy “szuperhős”. chronicle. :) (ha erősen koncentrálok tárgyakat tudok mozgatni.) Na mindegy az anya szerep viszont jó.

 16. Régen olvastam már, de ha jól rémlik a regényben is “próbálgatta” otthon a képességét. Persze kérkedni nem kérkedett vele… főleg nem az anyjának.

 17. SPOILER
  A könyvben is ismerkedett vele, továbbá megfenyegette vele az anyját is a bál előtt.

 18. És a könyvnben is tud róla az anyja és mint fanatikus rögtön az ördög művének tekinti.

 19. Nem olvastam, de egyből a chronicle ugrott be nekem is.Azért még érdekel, de nem hiszem hogy sok az eltérés.

 20. Cloe már kinézetre, habitusra sem olyan elnyomott, elesett, magányos satöbbi.. mint amit egy Carrie kívánna.
  Ettől függetlenül jó színész.

  HitGirl eléggé hangsúlyos szerep, ami miatt itt “hiteltelen” lehet. Meglátjuk, sikerül-e úllépni a saját árnyékán :)

 21. Egyszerűen érdektelen. Semmi új, vagy kreatív nem látszik rajta. Bosszantó hogy a sok lehetőség közül látszólag egyet sem tud a film kihasználni hogy valami jó szülessen. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.