Tényleg vége

A harmadik rész után, erről John Goodman is gondoskodik.

human
írta
2013. 04. 07. 04:12
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Tényleg vége” bejegyzéshez

 1. Szerintem már az is gáz, hogy trilógiaként hivatkoznak rájuk. Az régen jelentett valamit. Ma meg már miden szarnak van 3-4. része.

 2. szerintem ez egy olyan “sorozat” volt, ami azért megérdekelte a 3. részt, sokan fikázzák a filmet, amit részben megértek, mindenkinek más a humor küszöbe. Sokan filmszakértőknek tartják magukat mert láttak már ezt meg azt ,de én mindig csak annyit tudok mondani hogy a többségi társadalom dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz a film megtekintése után. Nekem az első és a második rész is tetszett. Igaz a folytatás nem lett olyan ütős mint az első,de azért valjuk be, az első filmmel igen magasra tették a lécet. A másodikban is voltak olyan jelenetek amiket végig röhögtem.

  Llew says:
  2013. April 7 at 10:54

  Szerintem már az is gáz, hogy trilógiaként hivatkoznak rájuk. Az régen jelentett valamit. Ma meg már miden szarnak van 3-4. része.
  ” Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy igen minden …. nak van folytatása, azért mert az emberek megnézik :D ,ha nem lenne benne pénz nem csinálnák. Nehéz minden ember igényét kielégíteni, lehet hogy ami neked nem tetszik, másnak igazi kult film. Én pl a Torrentéért sohasem rajongtam ,másoknak az az etalon, én jobban szeretem pl a Gattacát ami a 90 évek végén 2000-es évek elején készült, lusta vagyok kigoglizni. A legtöbben nem is hallottak erről a filmről, pedig ez is egy igazán kult film, legalább annyira mint a harcosok klubbja,vagy a hannibál trilógia/a 4. rész pocsék volt hoppkins nélkül/,vagy a plump fiction, vagy említhetném még a jay és néma bobos filmeket :) Én várom már nagyon a köv részt és tényleg jó lenne egy negyedik ha valami jót kitudnak belőle hozni, de ebből sajna már nem nagyon lehet :(

 3. Palacsintaxx: az más, hogy valakinek más a humorküszöbe, vagy hogy gusztustalan marhaságokon kellene “röhögni”… Lehet, hogy a harmadik rész elvárt ettől a sorozattól, de az egyáltalán nem jelenti azt, hogy jó is. És abban nincs igazad, hogy a többségi társadalom dönti el, mi a “jó”. Ha ez így lenne, már régen bajban lennénk (Alkonyat). Mellesleg a Gattacáról mindenki hallott, aki filmes körökben mozog.

  Remélem ezzel a filmmel kijavítják az előző részt… Az első egy jó vígjáték volt, bár szerintem erősen túlértékelt, vannak benne kifejezetten idegesítő elemek is. A második rész egy durva, agyatlan kopírozása volt az első résznek (tényleg, ugyanaz volt, semmi új nem volt benne, csak a helyszín, meg kicserélték az őrültségeket, pl. foghúzás helyett tetkó. Ja, még a végére beerőltettek egy “jellemfejlődést” is Stu-nál, bocsi), szóval szerintem borzalom volt a második rész, és ettől sem várok igazán sokat, de azért hátha korrekt lesz.

 4. Imádom John Goodman-t remélem kemény lesz a karaktere itt is. :D
  Amúgy a második igaz, hogy egy az egyben az első másolata, de ettől függetlenül teljesen szórakoztató volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.