A Fanok már nagyon várják

Az új Star Warst. Csináltak is neki egy teaserposztert, ha már a Disney nem hajlandó ilyesmire, leginkább azért, mert még azt sem tudják pontosan, hogy mi lesz a filmben.

human
írta
2013. 04. 08. 12:43
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Fanok már nagyon várják” bejegyzéshez

  1. Azért ez a poszter nagyon adja!
    Lehet 1-2 igazi fannak kellene odaadni a projektet, jobban járnánk.

  2. Disney-ben nem bizok, de fanoknak odaadni… abbol az lenne, mint mikor Homer Simpsonnal terveztettek meg a minden amerikai autojat.

  3. “A fanok nem örülnek annyira, hogy a Disney kezébe került a dolog” Miért, Lucasnál jobb kezekben volt 1984 óta?

  4. Szerintem jobb kezekben volt Lucasnál. Eleve ő találta ki a sztorit, azt is csináljon vele, amit akar. És nekem mind a 6 rész ugyanúgy tetszett. Ha viszont választanom kéne, akkor az Anakinos (új) trilógiát választom, mert abban sokkal többet láthattunk a Star Wars univerzumából. Én jobban örülnék egyébként, ha senki más kezébe nem vándorolna csak úgy a Star Wars jog. Lucasnak kellett volna folytatnia legalább íróként. De azt is megértem, hogy már belefáradt a sztoriba és a sok elégedetlenkedő fanba. Szerintem megpróbálta olyan emberekre hagyni a jogokat, akiben ő bízott. És ha ő bízott bennük, akkor én is. De az is lehet, hogy csak a pénz kellett neki és gyorsan tűnjön el a Star Wars felelőssége tőle. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.