Huhuhuhú Steel

Itt a Man of Steel első TV-spotja, ami a sok drámázás mellett nem semmi látványt ígér. Amúgy a minap megkérdezték a WETA-s Joe Letterit a trükkökről, erre ő elkezdte a történetet hypeolni a saját munkája helyett.

25 hozzászólás a “Huhuhuhú Steel” bejegyzéshez

 1. Tudom, csak egy idióta troll vagyok ilyenkor, de akkor is. Ebben mi volt a “nem semmi” látvány?

 2. Lehet, úgy értették, hogy a film ígér drámázás mellett nem semmi látványt :)…legalábbis az első teljes trailer alapján. Remélem, jön egy második trailer is, mert ebbe nem sok új képkocka volt, talán csak Costner, mikor magához öleli a kis Clark-ot, de a többit már láttuk.

  Ezt a filmet várom a legjobban. Csak jönne már :)

 3. Emlékszetek, hogy eddig minden, amiben superman volt, mennyire világos, színekkel teli volt?
  Jah… én is.

 4. pepperidge farm remembers

  amúgy nekem is a legvárósabb, nem baj ha sötét, csak állítsa vissza a régi dicsőséget!

 5. Hát, én még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy a Superman karakteréből egy épkézláb, számomra is élvezhető filmet tudnak kihozni. Egyelőre még nem kerül fel a watchlistre…

 6. kameraman: Rosszul olvasod! “…ami a sok drámázás mellett nem, semmi látványt ígér…” :D

 7. lehet hogy azért kezdett Letterit a történetről beszélni, mert az összes effektet ellőtték a trailerben :D

 8. The Thruth Az eddigi superman-nekben mi lett volna 16v18 karikás? :D
  Nem kurvaanyázott Clark mikor elvesztette az erejét, és nem belezett ki senkit sem Lex sem.

 9. Egyébként én örülök annak, h nincs sok új jelenet. nem az van mint mondjuk Iron Man 2 előtt volt, hogy kb a fél filmet ellőtte a marketing mire a moziba értél. Engem behív az eddig látott anyag is, és nem is kell több. majd a filmen látni fogom. legalább bőven lesz (remélhetőleg pozitív) meglepetés

 10. engem csak 1 miatt nem érdekel és ez elég nagy gond, megint eredet sztori, mindegy milyen formában.

 11. Egy új jelenet nem volt benne, de így legalább nem bánom, hogy megnéztem.
  Bár ha lesz új trailer úgy is emgnézem majd.
  A film meg jöhet. Nekem jó érzéseim vannak vele kapcsolataban, és azt hiszem Zimmer zenéje is nagyon sokat fog dobni rajta.

 12. Letteri a szakma egyik legnagyobb neve, pár haverom dolgozott vele és egészen hihetetlen sztorikat mesélnek róla. És nem csak tudásra dícsérik, emberileg is.

  Szegény elég sokat öregedett a LOTR filmek óta :(

 13. Nem értem a gondot az eredettörténetekkel, én kifejezetten szeretem őket…nem lehet belevágni a lecsoba fel kell építeni!
  De ha ott van Nolan neve, a Batman után én el nem megyek moziba megvárom a DVDt.

 14. Azt mondja már meg valaki, hogy Superman most miért nadrágon belül hordja az alsóneműt? Erről lemaradtam.

 15. Szerintem nálunk alapból nincs nagy kultusza supermannek, ezért inkább negatív a hozzáállás. Én láttam anno az összes superman filmet, még német nyelvű meg mindenféle alámondásos VHS kazettákon amik már akkor sem nyűgöztek le, az újabb generáció meg kapott egy még rosszabb SM filmet és egy elég gáz sorozatot azóta, így nem nagy a lelkesedés az emberekben. Annak csak örülni fogok, ha nem lesz igazam és leteszem a hajamat olyan filmet tesznek elénk.

 16. Annyival csatlakozom nyílméregbéka szavaihoz, hogy akár ‘hajletevős’ lesz a film, akár nem, nekünk itt teljesen mást ad, mint odaát. Az eszement heroizmus, a piros-kék-fehér szívmegdobogtató ereje azért más célcsoportot generál, még ha ki is fordítják, vagy meg is sötétítik a sztorit.
  Batman szvsz magyarosíthatóbb lélekben. Kb. Rózsa Sándor és Mátyűs király keveréke.
  Uff, ez egy vélemény volt.

 17. Ne haragudjatok már…Superman ritka imba hős. :) Nem értem miért kell fikázni..okos és erős is. Van saját kozmikus üllője amin csillagokat gyárt. Van egy gépe amivel tud kommunikálni a leszármazottaival… ja..meg fantomzóna! :D Igaz ezek szerintem nem lesznek benne a filmbe.. de nálam mindenképpen év filmje lesz.

 18. Hát, én nagyon szeretek egy csomó mindent leszólni… de eddig határozottan sokkal jobb és másabb SM filmre számítok, mint az eddigiek. Már maga a film címe is sokkal normálisabb.

  Pocok: Én igen. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.