ELYSIUM BASZKI

A gazdagok egy föld körüli bázison élnek, a szegények a lenn a nyomorban. Matt Damon cyberpunkba megy, összeolvad a géppel, hogy behatoljon a világ legjobban őrzött helyére. Mindezt a Neill Blomkamp (District 9) rendezte nekünk, ezúttal egész sok pénzzel gazdálkodva. Kemény lesz.

human
írta
2013. 04. 10. 02:26
megjelenés
52
hozzászolás


52 hozzászólás a “ELYSIUM BASZKI” bejegyzéshez

  1. Na ez, kurvára várós lett nálam. Úgy néz ki ez talán tényleg a sci-fi éve lesz. Remélem nem lesz olyan csalódás mint tavaly…

  2. Jajjjjjj de szép, eddig ez nálam a legjobban várt scifi, az after earth limonádénak tűnik ehhez képest, a többitől meg tartok, de ebben a filmben megvan minden reményem, gondolom a szerkezete jó kis district 9-os lesz, az élvezetes karakterizálás, univerzum bemutatás első rész után jönni fog a véres, dinamikus darálás, legalább is szerintem.

  3. Remélem -meg hiszem is- hogy fasza lesz, Neil gyerekben is bízom rendesen, de ez a trailer elég langyi lett, kb annyira mozgatott meg, hogy semennyire.

  4. Commander Shepard?
    Végig olyan érzésem volt, mintha a Mass Effect filmváltozatát nézném :D

  5. Hááát csak remélem, hogy nem az lesz a történetben, amire gondolok. Egyébként érdekesnek néz ki, de szerintem a trailert jobban is megcsinálhattták volna.

  6. sirok0001:

    Ha arra gondolsz, hogy nő van a dologban… én is remélem, hogy nem az lesz.

  7. RickTheTruth: Nálam is ugyanez, de leginkább Elysium emlékeztetett Citadell-re. Nem azt mondom h copy, nem hinném, hogy szándékos a dolog. Amúgy 1-2szer kirázott a hideg a trailer nézése közben, nagyon várom!

  8. Ez eleg semmilyen lett igy elsore. De sebaj a film attol meg varos. Talan jobb is h nem hanytak tele spoilerekkel mar elsore. Valami azt sugja hogy itt van mit rejtegetni a sztoribol d9nal ellentetben. szval utcso trailer amit megneztem:)

  9. Az egész szutyok és sablon, de a legalja talán az, ahogy kézzel lefogják(2154!) és összecsavarozzák a nomádok.
    Mit lehet ezen várni ? :S

  10. 1:58-1:59 tájékán valami gyereket hurcolnak ide-oda. Szerintem érte megy a főhős, nem nőért.

  11. továbbra is a legjobban várt film számomra, blomkamp le se tagadhatná a d9-t, annyira látszódik a földi jeleneteknél, na de ezt már korábban is tudtuk h így lesz, a mozijegy már garantált :)

  12. Most került rá a listámra, jónak tűnik. De ezzel a sufnituning testerősítővel vagy mi a fenével még mindig nem békültem ki, szerintem elég gázul néz ki.
    Több előzetest én sem nézek. Ennyi épp elég volt, hogy tudjam megéri majd a mozijegyet.

  13. szóval aludtam rá egyet, de még most is tetszik. igaz, le sem tagadhatná a D9-t, a történet elsőre nem valami nagy durranás – bár csavar talán lehet benne, de nem számít, mert teljesen korrektnek tűnik elsőre.

    semmi köze a ME-hez, az űrállomásnak semmiképp, akkor inkább már Halo, vagy 2001. de 1:33-nál az a leszállóegség/légitaxi/akármi, az… :)

  14. Ugy látszik Neil eléggé nehezen nyeli le a HALO-s buktát, mert helyenként eléggé HALO-sra sikeredett, deee érdekesnek tűnik.

    Várós!

    Most pedig megyek, és felnyomom az Inceptionös kürtöket valaki seggébe…

  15. Tényleg ott van Wikus van de Merwe! :D Földes jelenetek valóban hajaznak a D9, ami nem is baj. Képi világ is nagyon jól néz ki. Matt bácsi biztos nem fog csalódást okozni és reméljük Blomkamp sem. Minden biztosítva van egy sikerre. Nálam is moziban nézős.

  16. Nekem is a Halo ugrott be itt-ott, na meg persze a gyűrű is, ami viszont kisebb a Halo, szóval az inkább Mass Effect. :)
    Amúgy nagyon várós, a trailer szerintem sem lett nagy durranás, kicsit langyi, de legalább látjuk mozgásban és nem lövi el a puskaport. Jól néz ki a cucc, a földi jelenetek, gépek, fegyverek pedig valóban szinte egy az egyben D9.
    Jöhet! :)

  17. “Commander Shepard?
    Végig olyan érzésem volt, mintha a Mass Effect filmváltozatát nézném :D”

    Szintén :D

  18. Kicsit se érdekelt eddig, de ez tényleg nagyon meggyőző lett, és hát valóban Mass Effect utánérzés, ami csak plusz pont. :)

  19. magyarázzátok már el mitől ME utánérzés. attól, hogy van benne EGY bázis, ami MAJDNEM hasonlít a Citadelre? de sokkal inkább a Halo ringre, pl?

  20. A rendező lehet azt sem tudja mi az, hogy Mass Effect. Nem kell mindent belemagyarázni egy 2 perces előzetesbe.

  21. Amíg nem tűnik föl a Catalyst a végén, addig rendben leszünk szerintem…

  22. Mekkora poén volna ha lenne benne egy olyan rész hogy, pl. egy Shepard nevű katona a csecsemőét tartva arról beszél, hogy a fia egy nap hős katona lesz mint az apja.:D

  23. Öjj! Desok itten a Mass Effect fan! Hijnye!

    De azért képzelegni jó…

  24. Felejthető lenne már ez az Inception/Batman sound. Ráadásul egy kis sample van a “the beach” soundtrack-ról is. “Sneakblood “

  25. Nem csak a gyűrű Halos, de a felpimpelt mat damon is olyan mintha mjolnir-t pakolták volna rá (haloban spartanok spéci ruhája), már nem kinézetre, hanem funkcióra. Na de jótól ötletet venni nem szégyen, pláne ha jól van megcsinálva. Ez pedig úgy néz ki, hogy ütni fog.

  26. Nyilván hajókürtös trailere van :)) egyébként akár jó is lehet. District 9 nagy kedvenc.

  27. Be lehetne már fejezni ezt a játékbuzi nyígást. Az összes nagy sci-fi film trailerénél ez megy állandóan. Elárulom, nem a játék szoftver cégek szarták a spanyol viaszt, az összes nagy sci-fi látványvilágot kitalálták már a 70-es 80-as évek SF művészei, illusztrátorai, csak bele kell lapozni pár SF magazinba abból a korból. Innen nyúlják le folyamatosan a mai játékok látványtervezői is az ötleteiket…

  28. nyílméregbéka.
    Hát lehet, hogy nem a játék kiadó tojta a spanyol viaszt, de azért a halo eléggé a popkult része, videójáték körökben legalább is mindenképp, szóval ha máshol látsz hasonlót, erősen arra fogsz gondolni, hogy “onnan lopták”, nem pedig a 70-80as évekbeli magazinokra.

  29. Végre valaki megmondta, csak egyetérteni tudok nyílméregbékával. Engem is marhára idegesít már ez a sok játékokra való hivatkozás. Ennyire futja a “műveltségből”, tudom, de tényleg annyira fárasztó már. Ebben a trailerben is van egy űrbázis, amit legalább ezerszer lehetett már látni mindenfelé, körülbelül annyira egyedi, mint a “szivar alakú” űrhajók.

  30. Mi az a Halo? Eskuszom nem tudom. De ha mar testbovites: Warren Ellis egy kevesbe ismert kepregenyeben (mek) is vannak ilyen sufnituning kiterjesztesek. Ajanlom mindenki figyelmebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.