Heti mozibemutatók: április 11.

Bár a múlt héten volt egy GI Joe 2, de a blockbuster szzon mégis inkább most indul, mégpedig Tom Cruise nyitja. Előre hozták kicsit májusról. Ez azt is jelenti, hogy vége a téli álomnak, igyekszem gyorsabban írni a premierekről, remélem összejön. El is rohanok most a Felejtésre.

  • Eleven testek (Warm Bodies) – zombie dramedy, mert nekik is van szívük.
  • Feledés (Oblivion) – sci-fi, Tom Cruise, kihalt föld, mozi.
  • The Master – erről már írás is van, helló!
  • Teddy mackó – a főszereplő anyjával él 38 évesen, de az igaz szerelemre vágyik, amikor megtalálná, akkor választania kell. Nem tűnik annyira rossz drámának, de a héten labdába sem rúg szerintem.
human
írta
2013. 04. 11. 14:36
megjelenés

hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 11.” bejegyzéshez

  1. Mi is Szombaton megyünk, csak sajnálom, hogy végül nem a nagyvásznon nézhetem meg! De jó lesz így is :)

  2. Fene a pofátokat :P Oblivion-t még úgy is, hogy premier előttire megyek, csak jövő hét szerdán láthatom ittkint. Jól beelőzőtt. érdekes lépés, torrenteken jönni is fog egyből a szinkronos verzió, pedig mintha arról lett volna szó, hogy blockbustereket később, pont a letöltések miatt.

  3. A Warm Bodiest úgy nézzétek, hogy a trailerben az összes létező poént előtték. Meg úgy kb. az egész filmet.

  4. Cápi: nem az összest, én találtam párat ami nem volt trailerben. De a sztorit elmesélték, szerintem megér egy mozijegyet. Mármint, a Warm Bodies.

  5. +3 poénért nekem vérzik a tárcám, hogy kiadjak 2 rugót rá. Tékából kivettem, megnéztem, untam. Nem a film hibája a dolog, hanem azoké, akik manapság a trailert olyan zseniálisan bírják összevágni, hogy ellövik a legjobb poénokat, a film elejét és a végét. Meg egy pár snitt a közepéből. De így szó szerint. És nem ez az első már, aminél tapasztalom, egyszerűen elcseszi az egész film élményét. Én viszont úgy nem szeretek beülni semmire, ha nem láttam a trailert, hisz vagy átjön a hangulat belőle vagy nem. Kivéve persze, ha valami nagyon epic téma van vagy nem én fizetem a mozijegyet. Úgy kb. jöhet bármi :D

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.