Superman az EW-ben (frissítve)

Kicsit ingerülten tekint az előtte álló feladatra.

update: közben a képek is befutottak, kicsit spoileresek, mivel az ellenfelet is mutatják, de akit érdekel az továbbozzon.26 hozzászólás a “Superman az EW-ben (frissítve)” bejegyzéshez

 1. pedig a tesztvetítésen elhangzott vélemények alapján, nyugodt lehet.
  (Persze végleges ítélet majd személyes bevizsgálás után)

 2. Igen, kerem tizedjere is a sztorit, hogyan lett Clark Kentböl Superman.

  A Pokember eredettörtenetet sem tudom megunni 38-adjara sem a 43. szinesszel es 25. rendezövel es a 89. ruhaval sem.

  A James Bond azert olyan fos, mert mindig uj törtenetet meselnek, hiaba mas a szinesz. Honnan a faszbol tudjam, hogy Ö a James Bond, ha nem meselik el vele azt, hogy hogy került az MI6-hoz?

  Ezert jok ezek a kepregeny-megfilmesitesek. Itt mindig emlekeztetnek ra, ha elfelejtettem volna, hogy hogyan lett ö pont az a szuperhiro es igy legalabb nem kell azt a zsongo erzest elviselni az agyamban, mikor sok uj törtenet miatt tul sok informacio kavarog a fejemben egyszerre.

 3. Bélabá: én meg pont az eredetfilmeket szeretem, és jó ha nem ugyanazt nézem újra 10-szer. Anno mikor gyerekként LEGOztam, akkoris az összerakást élveztem és nem a kész építménnyel való foglalatoskodást. És a folytatások – tisztelet a kivételnek – általában gyengébben is szoktak sikerülni, szóval szerintem jók az eredettörténetek. (Oké, egy harmadik pókembernek nem biztos hogy örülnék, mindennek van határa, de ez a superman simán belefér, nem hiszem hogy összehasonlítható egy 35 éves filmmel – bármilyen jó is az – illetve egy 10 évados sorozattal…)

 4. Csak egyszer élném meg, hogy valaki átmerészelni ugorni az eredet-történetet, és egyből belecsapna a lecsóba…

 5. Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota’:
  Már megélted, a 2001-es X-men nem eredet történet volt, sőt a ’99-es Penge is egyből belecsapott a lecsóba.

 6. Már nem győzöm kivárni. Szerintem ez nagyon ütni fog, fantasztikus élményben lesz részünk, úgy érzem. Izgalommal várjuk a második teljes trailert a világ legnagyobb szuperhőséről. :)

 7. Bélabá: A James Bond esetére van egy jó kis fan elmélet. A James Bond egy szerep, amit az ügynökök felvesznek, egy rang, ha úgy tetszik. Sztem nem rossz elképzelés.
  Ami a Superman-t illeti, egyszer láttuk a 79- es filmben az eredetsztorit. Próbáld meg feldolgozni, hogy bő 30 év után kapunk egy újat.

 8. Perry White…
  Ezt még mindig nemtudom megemészteni…
  WHITE, b@sszák meg, WHITE!!!!

 9. Minnél tovább nézem a kézfejét annál gusztustalanabbul hat :D

  ui: Végülis űrlényről beszélünk :DDDD

 10. Igazuk van az előttem szólóknak. A Superman Returns nem eredettörténet volt. Valójában ez a Reeve féle Superman rebootja. Nemtudom mi ezzel a gond. Az új Pókember is jobb lett, mint a régebbi. Ha nem igy gondolnák a filmesek, akkor nem lett volna Batman Begins és Casino Royal sem.

 11. Puffin :
  akarni lehet csk nincs tul sok eselye
  superman regota nem kedvenc, de ezt azer megnezem

 12. hm…azon gondolkodom, vajon ezt az új Superman-t, akkor is ilyen nagy érdeklődés ővezné világszerte, ha nem Nolan állna a projekt mögött??…jah, és Snyder…Mert bár Snyder rendezi, de a trailer alapján echte Nolan hangulatvilágú lesz a film…

  Nos, saját magamból kiindulva a válasz határozott nem!Nem vagyok egy Superman fan, de mivel tudom, hogy kik támasszák fel újból, igy nem kérdés számomra, hogy moziban nézős lesz :)

 13. Snyder filmjei nem hoztak valami jó bevételeket, meg a kritika se szerette nagyon, de nagyon remélem hogy ez nagy siker lesz, mert akkor zöld lámpát kapnak a DC hősök.

 14. hát számomra snyder neve csak szar filmeket juttat eszembe( 300, watchman), de Nolan neve garancia a sikerre, és ráadásul ez már most komolyabban néz ki mint bármelyik superman, a ruha, és ennek a csávónak is jól áll a superman, egyébként szerintem superman-t a legnehezebb jó filmnek megcsinálni az összes ilyen szuperhős közül
  nagyon várom az uj trailert

 15. Csak hanyagolnák a nyomi kriptonos témát… De nem fogják… Mennyivel komolyabb lenne ha most valami mást találnának fel ellene. Mondjuk nagy tűzerővel meg lehetne sérteni. Csak találják el :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.