Filth-előzetes

James McAvoy pár kiló plusszal elszabadul. Komolyan: zsaru, perverz, pszihó, káromkodás, cicik. Mindez Irvine Welsh (Trainspotting) könyve alapján, Jon S. Baird (Green Street Hooligans) rendezésében. Itt a 18+ előzetes.

human
írta
2013. 04. 12. 04:26
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Filth-előzetes” bejegyzéshez

 1. Na még egy igénytelen f*s. Elég gáz, hogy ilyen iszunk, k*rvázunk meg drogozunk orrba-szájba hulladékokra ilyen igény van. Tényleg ennyire ingerszegények az emberek, hogy ez izgatja őket?

 2. Cápi:
  Igen, egy Irvine Welsh regényből valószínűleg egy mondanivaló nélküli, felszínes filmet fognak készíteni. A Trainspotting is tipikusan ilyen volt ugyebár. Vagy az is lehet, hogy elhamarkodottan ítélkeztünk?

 3. Szerintem ez nem hulladék….kedves cápi..ha nem tetszik, nem kell megnézni ! Viszont ha valakit érdekel, attól még nem beteg, és nem lelkiszegény. Érdekes én nem piálok, drógozok mégis tetszik a film, sőt a transpotting is anno tetszett. :)

 4. Eeeeezt nagyon várom, imádom az ilyen brit ámokfutásokat, McAvoy külön plussz, Irvine Welsh meg hab a tortán.

 5. A filmtrailereket meg szoktam nézni, ez még talán bocsánatos bűn, ez alapján lesz egy véleményem róla, egy filmes blogon még talán emiatt sem köveznek meg. Ismételném önmagam, szerintem _ingerszegény_, nem lelkiszegény és beteg. Idézd már, hogy ezt mikor is írtam, ne álmodj bele olyat, ami nincs. Ennyi jön át belőle.
  Soha nem tudtam azonosulni evvel a piáljuk és drogozzuk szét az agyunkat, mert de nehéz az élet témával. Nagyon sokan meg igen és ez az, ami szomorú. Mondanivalója meg már szinte mindennek van manapság, csak újat nem tud egyik sem mondani. Ugyanaz a lenyúzott bőr átcsomagolva.

 6. Szerintem nagy királyság ez a dog-pia-kurvák kombó. Igazi “lennék a heléybe” film lesz :D

 7. Nem akarok kiábrándulni a McAvoy fiúból, szóval ezt inkább nem nézem meg, bocsi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.