Nézzünk filmet: Rush

Befutott a Rush amerikai előzetese is, Lauda és Hunt összecsap, és a trailer készítői úgy godnolták, hogy elmesélik 2,5 percben a történetet, hiszen a valóságon alapul ott pedig mindenki tisztában van azzal, hogy miképp zajlott le ez a rivalizálás. Főleg Amerikában..

Yahoonál tuti megy.

human
írta
2013. 04. 12. 04:23
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Nézzünk filmet: Rush” bejegyzéshez

  1. nemtudom eldönteni, hogy Supermant, vagy ezt várom jobban… :D
    Qrva jó lesz ez gyerekek!!!! :D

  2. Nem rossz ez, a mai igényeknek megfelel. De azért a Grand Prix-ban nem CGI fesztivál volt az autós rész, hanem kőkemény valóság, nem beszélve a pályákról. Erről nagyon lerí, hogy mű az egész sajnos. (A rajtrács, meg a tömeg, mintha valamilyen számítógépes játék videója lenne annyira mű) Ha 1966-ban olyan kameramunkát tudtak csinálni az F1-es autókon, eszméletlen helyekre helyezve kamerákat, valós autókra, amely egyből berántott, akkor nem értem, hogy a rendező ennél a filmnél miért nem merte meglépni és kurvult be a CGI-nak. Nagy szégyen az, hogy egy majd 50 éves film látványában és realitásában ráver erre, már az előzetest megnézve. A többi meg nem számít. dráma, de úgyis tudod, hogy mi volt, kiszínezve a történet.

  3. Ennél is hazsnáltak autókat. Amennyit csak tudtak.youtubeon vannak is forgatási képek,videok.

  4. Lauda karaktere hihetelenüleltalált. Mintha csak az eredeti pilótát látnám. Thor meg idétlen azzal a rongy hajjal :D

  5. Azért azt ne felejtsük el, hogy az 1966-os film az akkori korban játszódott, ez meg közel 40 évet megy vissza az időben. A pályák már nem úgy néznek ki mint 1976-ban, a felbecsülhetetlen eszmei értékű versenyautókat meg nem lehet összetörni, ezért a baleseteket nyilván CGI-vel csinálták. Egyébként a Grand Prix-ben sem aktuális F1-esekkel forgattak, hanem átalakított, jóval olcsóbb F2-esekkel, itt legalább összeszedtek egy rakat klasszikus F1-est. A látványnál tényeg zavaró egy kicsit a CGI, de gondolom össze kellett fésülni a valós jeleneteket a digitálisokkal, ezért erőltették a CGI látványvilágot.

  6. Ron Howard anno megcsinálta olyanra az Apollo 13 -at, hogy végigizgulta mindenki, pedig tudtuk mi fog történni. Most remélem ugyanígy lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.