No One Lives-előzetes

18+ horrofilm, a trailer is hasonló besorolást ér. El is lövik benne a fordulatot, de mondjuk anélkül meg kit érdekelne a film? Azzal kezdődik, hogy egy turista párt elkap egy gyilkos csapat. El is kezdik kínozni őket az elhagyatott házukban, amikor is a férfi kiszabadul és hidegvérrel kinyírja az egyiküket. Máris változik a felállás…

human
írta
2013. 04. 14. 16:08
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “No One Lives-előzetes” bejegyzéshez

 1. No one lives tisztességes iparosmunka, egy iszonyat gyenge forgatókönyvből. A nagy fordulat sem tudja megmenteni a filmet, bár kellően véres és erőszakos, de a színészi játék a nullát veri és a párbeszédek egy óvodás előadás magasröptűségét idézik. A jelenetek sokszor csak követik egymást, de nem áll össze a film, szétesik, zavaros a szereplők egymáshoz való viszonya is, bár mondjuk mit várunk egy b-kategóriás horrorszerűségtől. Az mindenképpen pozitív, hogy az utolsó 20 perc egy igazi vérfürdő, kegyetlen hentelés, és előtte is pörög a dolog, az akció és a gyilkosságok simán nézhetőek – horrorrajongói szemmel. azt mondom, hogy dvd-n kölcsönzőből akár siker is lehet majd, de túl sokat senki ne várjon a filmtől, mármint mélységet, iszonyat blőd, de ha ettől eltekintünk kegyetlen és véres akcióhorrormóka. (Amúgy nem sima gyilkos csapat kapja el őket, hanem igazi “falusi” redneckek :D)

 2. Végre valami hentelős az Evil Dead remake-el karöltve. A sok ghosthouse hulladékkal már gátat lehetett rekeszteni, éppen itt volt az ideje egy kis gore reneszánsznak. Epekedve várom!

 3. Ebben mi volt a spoiler?
  Nálam még a régi videotéka hangulatot sem hozza a trailer alapján, bár ugye ízlések és pofonok.

 4. Nálam a trailer volt erősen spoileres, olyannyira csak, hogy kábé az összes felbukkanó szereplő elhalálozását bemutatta…Sebaj, ettől még jöhet :)))

 5. Amúgy nekem elsőre a Braveheart jutott eszembe… csaj torkát elvágni és a főhős lehentel mindenkit…

 6. Ez szerintem egy baromi jó trailer volt, rég volt már amikor a gyilkosnak szúrkoltam. Kameraman posztját nem olvasom, mert állítólag spoileres (+az 1-2 mondat amit láttam), de a kérdésem. Te már láttad a filmet? Le lehet tölteni vagy valami?

 7. Csak nekem volt a leírástól Eden lake flashem? :)
  Egyébként én is rosszul vagyok már a hatásvadász, gaggyer ijesztgetésektől, szellemes, halottas, amatőr kamerás filmektől.
  Ha valaki tudna nekem ajánlani normális thrillert/horrort, mint pl. Mystic River, Se7en, stb.stb. – amiben kicsi túlzással teljesen hihető dolgok történnnek, nem paranormális lehetetlenségek, szellemek, halottak, 2000 éve élők…

  Előre is köszönöm szépen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.