The Hunger Games: Catching Fire-előzetes

Megérkezett a Hunger Games várva várt folytatásának az első előzetese. 2 percben bemutatják nekünk, ahogy a Katniss-Peeta páros túlélése által kipattant szikra lángra gyújtja a népeket, Snow elnök pedig taktikus lépéseket hoz az ügyben. Minden szereplő visszatér, bla-bla. Nem tűnik rossznak a második rész sem, és a fordulatot még titkolják.

18 hozzászólás a “The Hunger Games: Catching Fire-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az első rész nekem nagy meglepetés volt, főleg a szereplők és a sztori miatt, és ez az előzetes egy jó(l felépített) sejtet. Na szval remélem hozza az első színvonalát. :)

  2. Na az első két komment szöges ellentéte egymásnak;) Akkoriban pont hogy a hype miatt adtam le az elvárásaimat és így nem volt mihez méricskélni.

  3. Remek volt az első rész, úgy lett az egyik kedvencem a film, hogy azt sem tudtam, mire ülök be. Annyi volt meg a sztoriból, hogy utópisztikus világban játszódik, Jennifer Lawrence benne van és, hogy könyvsorozatról beszélünk. Ahhoz képest durván ütött.

    A folytatás is jó lesz, az előzetest látva. Most olvastam el éppen az origo-n az 1. rész kritikáját, hogy az mennyire egy béna cikk. Mintha nem is azt a filmet nézte volna meg a szerző.

  4. Az egész egy gyenge Battle Royale utánzatból indult ki, de a 2. könyv volt a legjobb. Reméljük nem szúrták el…

  5. Várós nagyon.
    Az első rész után Hunger Games és Jennifer Lawrence rajongó lettem.Elolvastam a könyveket és megnéztem az összes eddigi filmjét.

  6. Watchmen – Én is rühellem az origo, és az index filmkritikáit, annyira fel tudnak idegesíteni, hogy legszivesebben az arcukba lépnék! És még ők nevezik magukat kritkusoknak.

    Eddard – jómagam 1 hónapja láttam az első rész előszőr.
    Tetszik az elképzelés de én is nehezen tudok elsiklani a felett, hogy BR utánzat. Mert simán az.
    Valamint ami engem idegesített, hogy sok helyen nem volt filmszerű, mintha egy tv sorozat egyik részét nézném.

    Ettől függetlenül adok neki esélyt.

  7. Nem értem a trailert. Ha abból indulok ki amit láttam a könyv fele, mondhatni a lényeg nem is lesz benne…

  8. Mi a lóturót lehet ezen a filmen szeretni!Az első is elég harmat volt!Többre számítottam!

  9. Mushroom: de benne lesz, csak rejtegetik a trailerben, bár szerintemf eleslegesen, annyian olvasák a köynvek, hogy úgyis elspoilerezik.

  10. Azért nem tetszett az első rész:
    1. Mert Battle Royalt olvastam, ahhoz képest ez egy 12es karikás, amerikai, pink, szájbarágós, Cartoon Network verzió
    2. Azok a ruhák….
    3. Komoly? Ilyen társadalom? Ez csakis fikció lehet, de ha valóság is lenne, 2 év alatt összeomlana
    4. 30 alatt vagyok, de amikor “valamit nézzünk” alatt elmentünk moziba barátnőmmel, biztos 10 évvel kilógtunk a korosztályból.

    Az egyetlen egy pozitívum, hogy vannak benne normális színészek, még akkor is ha a szerepük ilyen pancser, de a Lawrence tényleg tud játszani, azt elismerem. Élvezet nézni, főleg, hogy milyen fiatal és mégis megüt egy öreg róka szintet.

  11. Az a durva, hogy ennek a trailere megy a bostoni marathoni robbantás videói előtt reklámként a dailymail.co.uk oldalán. :(

  12. nekem nem tetszett az első, egyáltalán nem volt nagy durranás, sőt, majdnem bealudtam rajta.

    igen, rengeteg jó színész volt benne, de úgy tűnt senki sem erőltette meg magát. az MTV-s tini világ egyáltalán nem tud lázba hozni. ráadásul mindenki ódákat zengett róla, és már elvárásokkal néztem meg.

    könyvet nem olvastam, ahhoz nem tudok viszonyítani, de ha már ebben a témában maradunk, akkor sokkal inkább a Menekülő ember.

    Sztm ha lenne egy ilyen valóságshow, akkor az inkább ahhoz hasonlóan lenne brutális, és embertelen. Sztm a Schwarczi film sokkal betegebb világképet vázol fel, megspékelve a zseniális műsorvezetővel. Mondjuk sajnálom, hogy ott sem az eredeti elképzelés valósult meg, hiszen elvileg egy filozofikus sci-fi lett volna a cél, csak a sajna stúdió beleugatott. Igazi klasszikus lehetett volna belőle.

    a lényeg a lényeg, hogy imádom az anti-utópiákat, de sajna a Hunger Games elég langyi lett, pedig ebben a valóságshow dologban komoly lehetőségek vannak, hiszen az ilyen típusú műsor az egyik legalantasabb, legundorítóbb, leggusztustalanabb műfaja a televíziózás történelmének.

  13. A giccses utópisztikus világ és az egész szituáció csak a felszínt karcolgatja, semmi elgondolkodtató nincs a filmben, teljesen blőd az egész.Nem beszélve arról hogy kiszúrják az ember szemét a lopott ötletek.
    A 12es karikával pedig totál élvezhetetlenek és súlytalanok az akciójelenetek valamint az egész viadal ténye, így a film két lényeges szempontból bukta nálam, egyedül a lawrence lány jelenléte menti meg valamelyest. Majd internet tékából esetleg…

  14. A könyv első fele nagyon jó volt, a második csak simán jó. Csak ne vegyék túlontúl epikusra és akkor nem lesz gáz. Ms. Lawrence pedig továbbra is elragadó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.