Electro

Nem találtak kék embert, így Jamie Foxxot festették be. A kép az Amazin Spider-Man forgatásáról van. (A Pulcsival a tömeg elől rejtegetik, ha nem lenne nyilvánvaló)

13 hozzászólás a “Electro” bejegyzéshez

 1. Hát ez gáz. megint az ultimate figura, abból is a gagyibb. Meg mi az a kapucnis pulcsi? Eddig se érdekelt ez a film, most meg végképp nem fog.

 2. Szóóval:

  Green Goblin
  Rhino
  Elektro
  és talán még Venom is, egy filmen belül?

  Ez egy csúnya vetélés lesz…

 3. Ettől félek én is, a Raimi féle harmadik rész is főleg itt vérzett el szerintem …rendben van, hogy képregényhű adaptációkat akarnak, de azért lehetne válogatni a rengeteg főgonosz között, nem feltétlen kellene egy filmen belülkét-három-négyet szerepeltetni…kicsit el lehetne szakadni a papírtól is, és emberibbé tenni a történeteket, a karaktereket, jellemet, sztorit írni nekik, nem epdig a mennyiségre törekedni. a kevesebb néha több… Az előző résszel ez többé-kevésbé sikerült, Parker nem lett egyik pillanatról a másikra olyan verhetetlen szuperhős, mint a Raimi-féle változatban, bár a gonosz karakter még a Raimi-féle főgonoszoknál is sablonosabb lett…
  Én egy kis “nolan-izációt” várnék itt is, de mostmár biztos, hogy csalódni fogok..

 4. Akos: Nem tudom ott hogy néz ki, de a kapucni csak a közönség elől való elrejtés miatt kell. Többi kép esetleg: Facebook-Marvel Movies, vagy ilyenek. Ilyesztő feje van Foxx bácsinak kék színben… :D

 5. Pedig ő lesz… Ez olyan mint a 140 centis Tim Roth a Nortonos Hulkban. Nagyon rámennek erre az ember-állat keresztezős dologra szerintem, de ne legyen igazam. Remélem valami gépszerű lesz a Rhino, nem pedig megnő a csávó, agyarakat növeszt, napközben pedig ovisokra vigyáz.

 6. Legalabb normalis szineszek fognak szerepelni, akik talan tudnak eletet vinni ezekbe a karakterekbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.