Különös kísérlet remake?

A legfrissebb utálkozni valót az Universal hozza: a klasszikus John Hughes film, a Különös kísérlet (Weird Science) remaket kap. Ezen az sem segít, hogy legalább R besorolásút akarnak. Michael Bacall (21 Jump Street) írja. Aki nem ismeri: két srác megalkotja a nekik tökéletes nőt. Ki legyen a csaj? Megan Fox? Scarlett? Kristen Stewahahaha.

8 hozzászólás a “Különös kísérlet remake?” bejegyzéshez

  1. gyerek korom egyik kedvence! :) Pedig szar film, de nem rég láttam megint TV-ben, és őrület jól szórakoztam rajta. És az a nő… még mindig… :)

  2. Nincs határ. Weird Science egy iszonyat kult film, inkább azt mutatnák be újra moziban, mint elcseszerinteni egy teljesen felesleges remake-kel. John Hughes meg kora zsenije volt (a nyolcvanas években és a kilencvenes évek elején), gondolja bárki is, hogy a nyomába érhet? (nem beszélve a soundtrackról.. Oingo Boingo mindent visz.) Vagy Bill Paxton? ááá elmehetnek a p…

  3. Szégyellem, de nem is hallottam róla. De azt hiszem a hétvége tökéletes lesz a pótláshoz :)
    Amúgy volt valami hasonló (talán az is remake?) az ezredforduló táján is, ott valami klónozás volt vagy robot, nem tudom a címét sem. TV-ben láttam anno, de nem volt nagy eresztés. Lehet hogy ez a remake is elfelejtődik majd, ha gyenge lesz :)

  4. Ááááááááááh, Stewart-ot már csak Labancz Lillával lehetne überelni… XDDDD

  5. Ebből tanultam meg 6 évesen, milyen a tökéletes mellméret és ez a mai napig kihat a preferenciáimra.

  6. Mekkora film! Először csak az első 15 perc volt meg VHS-en, alámondással…Évekkel később sikerült megnézni az utolsó 80 percet :-)

  7. Majd mindjárt kitalálják, hogy The Breakfast Club remake Robert Pattinson-nal meg Selena Gomez-zel. Na, akkor le is vetném magam valahonnan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.