R.I.P.D.-előzetes

Jeff Bridges és Ryan Reynolds halott zsaruk, akik a Rest In Peace osztályon dolgoznak, megszökött lelkeket fogdosnak össze. Természetesen jön a gebasz, az emberiség vége, ha ez a két buddy cop nem akadályozza meg. Na most az a helyzet, hogy ez baromira nem tűnik rossznak. Nem veszi komolyan magát, viszont a popcorn mellé jónak tűnik.

human
írta
2013. 04. 18. 02:47
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “R.I.P.D.-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem is ez ugrott be elsőre.. MIB és gagyi CGI (nem is értem, hogy karaktereknél miért erőltetik – más filmekben is – a cgi-t, ha kevés a pénz inkább érdemes lenne a régi módszerekkel dolgozni. Mert épületeket jól tudnak már modellezni, de az élő dolgok…)

    Másodjára meg a Dead Heat (ami ugye a témában classic shit).

  2. Húú mennyit fogják ezt a filmet a MIB-el szopatni :D (kicsit jogosan,bár gondolom a képregény alapanyag is ilyen)
    Amúgy a trailer alapján eszméletlenül várós, nagyon behúzott!

  3. Igen alapkoncept a képregényben is ez, de a vizualitás teljesen más. Megmondom őszintén, ha nem tpb-t veszek, akkor a második számot meg sem vettem volna belőle. Néhol már az abszurdba hajlik. Nem egy nagy durranás, csodálkoztam is, hogy belevágtak anno a filmbe ebből az anyagból, mondjuk átemelni nem sok mindent sikerült.

  4. Magasról teszek rá, hogy milyen a CGI, _MOST_ akarom!!! :D :D :D

    Minél előbb tudni szeretném, ki lesz Bridges szinkronja. :D

  5. ezt csak szinkronnal szabad megnézni, iszonyatosan zavaró bridges beszédes, elvonja az ember figyelmét.

  6. Nekem pont Bridges akcentusa tetszik. Meg amúgy is. Szerintem _semmit_ nem szabad szinkronnal nézni. Nemcsak a mimikájuk meg a testbeszédük miatt választják az adott színészeket, hanem nyilvánvalóan a hangjuk miatt is, ami borzasztóan sokat hozzá tud tenni egy-egy karakterhez szerintem. Arról nem is beszélve, hogy a magyar szinkronok jellemzően átkozottul bénák (tisztelet a ritka kivételnek), és csomószor tele vannak fordítási hibával.

  7. Ne hülyéskedjetek már, Bridges “tájszólása” hatalmasat dob rajta. A magyar ezt nem képes visszaadni, nálunk minden “parasztos” beszéd lesz, ha lefordítják.

  8. Azért én egy Hopkins filmet se néznék eredeti szinkronnal. Nincs az a pénz. Sinkó csodát tett a karakterével :)

  9. Szerintem pedig pont a MIB-hez való hasonlósága teszi szerethetővé. Inkább MIB első részére hajaz és ezért is olyan élvezetes már a trailer is. Teszek a CGI-re. Bridges karaktere nagyon adja és szerintem remek popcorn mozi lehet belőle.

  10. …Meg amúgy is. Szerintem _semmit_ nem szabad szinkronnal nézni…

    na azért neeeee…a magyar szinkron nagyon is jóó..ha épp nem cseszik el,de azért az ritka.

  11. Lehet MiB, és tényleg az, de még így is kicseszettül jónak és viccesnek tűnik, nekem mindenképp nézős :D

  12. Bevezethetnék már a maximum 1 perces, kedvcsináló trailereket. Nem mintha meg tudna lepni a forgatókönyv, de azért a film nézése közben örültem volna pár új, addig nem látott jelenetnek is:D

  13. Amúgy pont mostanásg töltik fel valamelyik fájlmegosztó oldalra a képregényt! Már csak ezért is kíváncsi vagyok rá! Jó a hangulata! Remélem benne lesz az a rész, amikor a képregény cseppfolyósság isszák magukat, de mivel halottak a pia nem hat rájuk! :D

  14. 1.: miért szar ez a CGI? Mivan ha direkt ilyen “lelkeket” akartak, nem élethűt mint pl a Hulk volt?
    2.: tomi82: sajnos az utóbbi időben több az elcseszett szinkron, meg a sok félrefordítás, mint a jó. A magyar szinkronszínészek messze földön híresek (voltak), de aki tud angolul, megnézi eredeti nyelven, ritkán mondja azt hogy “hm, legalább olyan jó a magyar szin mint az eredeti hang”
    3.: baromira meglepett a trailer, valami egész mást vártam a promoképek alapján, és hát… ez kicseszett jó :D Buddy cop-os film mindig jöhet, hát még ha ennyire jó a környezet, és nem veszi magát vérkomolyan a film.

  15. tomi82 : vagy neked alacsony a ingerküszöböd, vagy a füled nagyon rossz, ha azt hiszed a szinkronunk világraszólóan jó…gerow kollégának 100%ban igaza van.

  16. jaja, full MIB klón a szellemvilágba helyezve. Bridges miatt egy adak kukoricával megnézős, de ennyi. nagy izgalom azért nincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.