Electro rejtegeti magát

A félreérthető forgatási képek a Spider Man 2 forgatásáról alapján azt hihettük, hogy a kukkolók elől rejtegetik a kapucnival Foxx karakterét, de ez csak félig igaz. Most jött egy forgatási videó, amiben úgy néz ki, hogy ő próbál elvegyülni a tömegben, de nyilván nem ez a fullos kinézete.

[a videót törölték]

9 hozzászólás a “Electro rejtegeti magát” bejegyzéshez

  1. Szerintem baromi jól néz ki már így is. Gondolom majd ha rákapcsol megy rá a CGI aztán még a seggéből is villámokat fog szórni :D

  2. Szerintem már az első posztban is egyértelmű volt, hogy a filmben fog így vagy majdnem így kinézni és nem a kukkoló raongók elől rejtegetik….
    De az egész kék szín ütős…bár kicsit Schwarcira emlékeztet a Batman és Robinból!!

  3. Hát de nem is hasonlít semmilyen elektróra, hogy gondolták ezt, nem igaz. :) Nem mintha a zöld ruha, meg az a villámos maszk jobb lenne, de ennek köze nincs hozzá. Mondjuk a vacak első rész után mit lehet várni.

  4. Tökre bírom hogy egyes nagy értelmiségiek mennyire tudnak valamit fikázni aztán még ki se jött a cucc. Ráadásul az irományaikból lerí hogy segédfogalmuk sincs a Pókember univerzumról és csak mesében látták max vagy filmeken. Nagyokosnak itt egy kép arról az Electro-ról akit Dutch is említett. ;)

    http://ifanboy.com/wp-content/uploads/2013/04/Ultimate-Electro.jpg

    A másik posztban szereplő képekre meg annyit hogy megint olyan képeket tettek fel amiket szarul kaptak el és ez nem véletlen. Ti meg ez alapján írjátok el pl Emma Stone-t is. Nincs benne a TOP 10 színésznőben de azért nem írnék róla olyanokat hogy retardált. -.-‘ Komolyan ilyenkor hol marad a moderáció. Nem értem.

  5. Jól van, akkor meg miért nem Ultimate lett a film címem ha csak azokat a karaktereket bírják elővenni. Akkor se tetszik. Eleve az Ultimate karakterek nem jönnek be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.