34 hozzászólás a “Első poszter a Thor: The Dark Worldnek” bejegyzéshez

 1. Én első részt egyáltalán nem vártam, cseppet sem érdekelt akkor, nem is tudtam róla semmi infót. Aztán egyszer csak megnéztem itthon és marha jól szórakoztam rajta. Szóval ezt a részt már várom.

 2. Loki (Tom Hiddleston) megint a gonosz? (ha mar a poszteren van a neve- csak ezert kerdem)?

 3. The Avengers óta várós, ott jó volt Thor
  Nem a karakter a rossz, vagy a forgatókönyv, vagy a rendezés…

 4. Szerintem akkora gáz lesz, hogy kénytelenek lesznek Loki segítségét kérni, ezért ideiglenesen elengedik.

 5. agy kikapcsolás (ne keress logikát, értelmet, racionalitást) megfelel. Ha nem akar több lenni…

 6. Elkell jutni egy távoli világba, ahova a Bifrost nélkül elutazni problémás és ehhez fogják kérni Loki segítségét, mert ő ismeri az odavezető titkos utat.
  Én várom. Aktív Trónok Harcás kezében nagy költségvetésű fantasy? Ki nem hagynám :D

 7. Bevallom őszintén, az Avengers-előzmányfilmek közül egyedül az első Vasember és a Thor tetszett, szóval nekem nagyon várós.
  Loki amúgy is visszakerült Asagardra az Avengers végén, szóval nem csoda, hogy ott lesz a filmben.

 8. Cap Am utan inkabb ezt varom, ha mar ket szar kozul kell valasztani.

  De ha megint Lomival fognak pocsolni, akkor kukaba fog vegezni nalam!
  Boven eleg volt a Thor 1ben es az Avengersben ellennek, sot..

 9. Sehol egy szikra?

  Én bírtam az elsőt. Ha ebben kevesebb földi rész lesz, akkor csak jó lehet. Natalie Portman és sok sok Asgard.

 10. Llew: Semmi szikra? Ott van a képernyő közepén egy k*rva nagy villám. Az nem elég nagy? :D

 11. Zsír! Hiddleston urat ki nem szabad hagyni! Jó kis film lesz reméljük. AmCap2 helyett ebből mégegyet!

 12. Play: Nem, érted. Azokra a piros kis izékre gondoltam, amiket manapság minden posztert elborítanak.

 13. Mivel az első is f*s volt, akár a többi marvel film (vasember átlagtól jobb egy fokkal a poénok miatt) így ez sem “várós” Ellenben a “komolyra” vett Sup… izé soorry Man Of Steel (annak ellenére hogy gyerekként alábeszéléses VHS-en nem jött be egyik része sem) valahogy erősen várós ehhez képest, ahogyan a TDK 2 – 3 is az volt.

 14. GaBRiWaZZ: ennél elfogultabb kommentet jó régen láttam, csak azért, mert a marvelt nem szereted, attól még nem lehet fosnak nyílvánítani a sikereket elért filmjeiket. Nem akarom megváltoztatni a véleményedet ne érts félre, de nem tudtam elmenni emellett a sekélyesen elfogult komment mellett :/

  Nem értem miért hasonlítgatják még mindig össze a DC és a Marvel filmeket(!) az emberek csak azért mert szuperhősfilm-szuperhősfilm, attól még égbekiáltó különbségek vannak a filmek stílusaiban és irányvonalában. Tök más. A DC filmek(akárcsak a karakterek) nekem is közelebb vannak a szívemhez ha nagyon szubjektív akarok lenni, de ettől függetlenül nagyon jól ki tudnak kapcsolni a marvel filmek is. Könnyed szórakozós kikapcsolódásra barátnővel, haverokkal, sörrel meg ilyesmi, tökéletes hangulata van a marvel filmeknek, és igazán friss, komikus elemekkel megspékelt szuperhős akciófilmeket kapunk, amitől vigyorogva megy ki a moziból az ember. A DC(Warner) mélyebb, “komolyanvehetőbb” (már akinek, akik nem nyitottak erre azoknak persze ugyanaz, csak darkosabb) irányt képvisel a filmekben, ahol az adott superhero teljes karakterfejlődését érzelmi szinten is átélhetjük a kríziseivel és döntések súlyos következményeivel együtt.
  ON: Thor film várós, szintén low expectation filmnek indult nálam, és imádtam, kíváncsi vagyok, bár ahogy láttam a szinopszist nem számíthatunk túl sok Föld-jelenetekre, pedig nekem talán maga Thor ismerkedése a földel volt a kedvencem az egyben. Loki szereplését nem bánom, ami eddig bevált azon minek változtatni? Nem hinném, hogy egy hamar unalmassá válna Hiddleston szereplése, jó munkát végez a pali, szeretik a rajongók, szerintem biztos pont lesz az Avengers és Thor érintett filmekben.

 15. LOKI a legjobb ne vicceljetek :D
  Nagyon várós már a 2. rész, addig is 2 havonta előkerül az Avengers és az első Thor film :)

 16. Még jó, hogy a listán van. Most már nem azzal kell időzni, hogy visszaszerette az erejét mehet a zúzás végig :D

 17. EPIC: sztem nem a sc filmek jobbak, hanem a tdkr. Hirtelen ezen kívül nem jut eszembe értékelhető év comics karakter film. Zöld lámpás is hanyagolható lett.

  A Thor várós, mint minden Szuperhős film.

 18. Pedig a man of steel tényleg nem egy kategóriát fog képviselni a marvelekkel(trailer alapján vs ironman pl) És, hogy mindenki szeressen, sztem az előző vállalhatatlanul hanyag és teljesen érdektelen volt az átlagembernek.;) De mivel lehet tudni, hogy rohamtempóban készült, ezért 2. is kap esélyt.

 19. Nekem a Marvel-filmáradatból csak a Thor tetszett.
  De annyira azért nem várom a folytatást.

 20. c0ld3r: A Vasember előttre ígérgettek valami féle teasert, de gondolom mi abból kimaradunk :D

 21. Dreaman68: DC filmek alatt a td franchiseon kívül ide sorolom még pl. a Watchment, az elkövetkezendő Man Of Steel-t, habár azt még nem láthattuk ugyan, de mind tudjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk a kategórián belül, a Green Lanternel kapcsolatban igazad van, az egy óriási mellélövés volt.

 22. Ami DC jó lenne még, az Flash, szerintem. Bár én arra valami kis szőke, mitugrász hülyegyereket tudnék elképzelni, ami kilógna ugyan a sorból, így nem nagyon fognak rá szerintem sort keríteni.

 23. axenomorph kollgéával egyetértve, az első rész után konkrétan semennyire.

 24. DvDvDv: Valamerre azt olvastam, hogy a Flash-filmre Charlie Hunnam-et nézték ki, de nem tudom, hogy ez mennyire valós. Talán human tud róla konkrétabbat :)

  ON:
  Részemről nagyon is várós a Thor 2. Egyrészt nekem tetszett az első is, másrészt Loki RULEZ :D

 25. Szövegértelmezés egyébként megerőltető lenne? Hol írtam le azt, hogy a Marvelt nem szeretem? Azt írtam, hogy a képregényekből készült jószerivel tucat, egyszer nézhető látvány f*sok már kezdenek unalmasak lenni, tökmind1, melyiket rántják elő. Ha külön-külön gyengék voltak, húdejó hogy van Avengers is, majd így még lehet pénzt lehúzni.

  Nem elfogultság, hogy végigszenvedtem az összes szart és a végén mindig arra jutottam, hogy – annak ellenére hogy mélyen szántó gondolatokat nem várok tőlük – látványorgi, pár jó poén, de a végén mindig csalódás vagy erőltetett, vagy össze van csapva.

  Lehet ez olyan 16-22 éves korosztálynak még emészthető, a sokadik után már viszont unalmas.

  Esküszöm a 70es években készült pókember rajzfilmek jobban lekötnek mint az egészestés filmek, de a Hulk is elég csalódás volt. Egyedül tényleg a Vasember meg XMEN tetszett abból is a első. A 3. Vasemberben reménykedem…

  Valahogy a Nolan féle Batman vonal jobban fekszik nekem, baromira nem érdekel hogy m DC és mi nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.