Man of Tai Chi-előzetes

Keanu rendezte, és ő alakítja a film rosszfiúját is. Nem véletlenül volt a minap kitett poszteren Mortal Kombat-szerű logó, mivel ez valami Gamer-MK keveréknek tűnik, a sok kamera valami közvetítés szerűt sugall (illegális webes stream sok pénzért?), a bunyó meg valami bajnokságot.

27 hozzászólás a “Man of Tai Chi-előzetes” bejegyzéshez

 1. Bírom a vámpírt, így nagyon remélem, hogy nem csak egy zs-kat. bunyós film lesz, mint a konzoljátékokból készült gyöngyszemek.

 2. agyára ment a mátrix? ez miez? “let the show begin” nem röhögtem fel hangosan..

 3. Hát az utolsó mondat tényleg elég gáz.
  De mondjuk a trailerből jóformán semmi nem derült ki, csak hogy sok bunyó lesz benne. Igazából kicsit kíváncsi vagyok. Bár nem rettenetesen.

 4. hmm.

  Neo-nak agyára ment a kung-fu.
  Mindenesetre érdekel a dolog.
  Bár én inkább már a Ronin-os filmet várom, de nagyon.
  Arról esetleg valami hírecske?

 5. Hát ez egyáltalán nem tűnik jónak, de Keanun nem igazán látszik az öregedés :p

 6. human: A “-szerű” egy képző, nem külön szó, mint például a “szintű”. Csatold a szavakhoz légyszi. Köszi.

 7. A harcok szépen megkoreografáltnak tűnnek, szóval jöhet! A tai-chit én sem értem, hogy miért lesz fontos a filmben, de majd kiderül (vagy nem).

 8. Legutóbb mikor láttam Keanut akkor úgy nézett ki, mint egy lepukkant hobo. The Man with The Iron Fist tetszett mert ott csak agyatlanul verték egymást. Ettől is valami hasonlót várok.

 9. Ahogy mondod Flash_Gordon. Ugyanaz a bárgyú unott tekintet minden szerepnél. Az egyik legszarabb “színész”, jó volt ennyi ideig nem hallani róla, de semmi sem tart örökké.

 10. Hát ja, Keanu akkora shit tier actor, hogy egy 1 perces trailer alatt átjön a tehetségtelensége.

 11. Nem akarok kapásból fikázó lenni, mert attól én is kivagyok, de majd 2015 Szerda este 22.30- kor a Film+. Ott majd csekkolom talán.

 12. Keanu Reeves-t szoktam kedvelni. DE EZ MI?! Remélem holnap jön egy videó, hogy ez csak egy megkésett áprilisi tréfa. Mert ha komolyan gondolta, akkor… Hát nem tudom. Nekem 2015 Szerda este 22.30- kor a Film+-on sem kéne. :D Amúgy jó szöveg, dudi. :)

 13. Nem ez az,amit a Bot&Dolly kamerákkal vettek fel? Egyszer volt itt erről egy poszt,amikor még forgott,meg egy bemutató videó,amiben Keanu is mondott pár szót. Érdekes lesz,kíváncsi vagyok,hogy szuperálnak majd a kamerák akció közben.:)

 14. Engem már azzal megfogott, hogy hozza a hongkongi filmek hangulatát. Jó kis bunyók :D

 15. Ha majd Bluray ripben fent lesz, biztos lerántom (őőőizé…akarom mondani, letöltöm az iTunes-ról:D), hogy ott legyen a gépemen, aztán majd valamikor később, ha éppen olyanom lesz talán meg is nézem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.