Rendes Spiderman 2-képek!

Webb az alábbit “My name is Max.” megjegyzéssel tolta a webre Electróról.

Dane DeHaan pedig az általa alakított Harry Osbornról tett fel egy képet.

18 hozzászólás a “Rendes Spiderman 2-képek!” bejegyzéshez

 1. Harry a minimanó :)) Jamie Fox meg valami olyasféle tudós lesz gondolom aki zseniális elme, de egy lecsúszott lúzer. Aztán kísérletezgetés közben (gondolom az Oscoepnál de remélem bevezetnek egy új céget mondjuk a Roxxon vállalatot) balesetet szenved, és elsőként azokon áll bosszút akik nyomorba taszították. És érdekes a háttérben a japán vagy kínai szöveggel ellátott Pókember kép. Talán köze lesz a Farkashoz (Rozsomák) vagy a Vasember 3-hoz? Vasember 3 japán.. Pókember 2 lehetséges japán a kép szerint… Talán tényleg Norman Osbornnál köt ki az Iron patriot páncél? :))

 2. Ez a tacskó ránézésre 10 évvel fiatalabb mint a Garfield gyerek. Nem gáz? Mivel oszttársak…

 3. Puffin: Garfield mindössze 4 évvel idősebb nála, ráadásul egyiknek sincs olyan markáns, férfias arca, szóval nem gond.

 4. Joci: 100 százalék, hogy nem lesz kapcsolat az általad emlitett filmek között. Az Iron Man a Marvelnél van, Wolverine a Foxnál a Spider-man pedig a Sony-é. Ez a 3 studió biztosan nem fogja keverni a filmes jogaikat.

 5. Nagy kár! Pókembert és/vagy Wolverine-t szívesen látnám az Avengers 2-ben :P
  Amúgy kíváncsi vagyok: Electro most csatlós lesz, vagy főgenya? Mert ugye ott lesz még a Rhino is…

 6. pókember és wolverine is benne van a marvel studios-nál: http://marvel.com/movies?nav=1 (lap alján látod, melyik képregényilmek szerepelnek a marvel-hez) és emlékeim szerint az utolsó hírek arról szóltak, hogy ő is benne lesz a bosszúállók következő részében, mármint pókember.

 7. Én csak most szembesültem azzal, hogy Dane DeHaan lesz Harry, és úgy vélem, jó választás volt a szerepre. Gárfilddal sincs bajom, és szerintem az új póki jobb lesz, mint az első rész volt… sajnos untam itt-ott a kötelező elemeket (pókcsípés, jé szuperképességeim lettek, jé, így készítem a ruhát, jé, én lettem a pókember stb stb).

  Ezeken hál istennek túl vagyunk, úgyhogy jöhet a mehet!!!

 8. zotty a filmes pókember jogok a Sony-nál vannak, szóval ha meggebed a Marvel akkor se lesz Pókemberük. Van rengeteg Avenger amugy szóval 1 most nem oszt nem szoroz. Több, mint valószínű, hogy látni fogjuk az Ant-Man Wasp duót.

 9. zotty: a jogok miatt marvel logós filmek, de közük nincs avengershez. a sony szeretné pókit nyilván, de wolverine max az új x-menekkel közösködik az fix. Az a lista nem a marvel studios, hanem a marvel képregényjogokból készült filmeké. Iron Man volt ugye az első marvel studios, nézd meg menniy cím van előtte :)

 10. Ha a különböző stúdióknál lévő szuperhősök összeeresztéséről van szó, én mindig azt mondom, hogy pénz beszél… :))

 11. oksi, én ehhez kula vagyok, csak azért következtettem, meg néztem utána, mert tényleg hallottam róla hogy pókember benne lesz a következő részben, de mindegy is, lehet, hogy csak álmodtam :D

 12. Az első képen a Foxx úgy néz ki mintha a Joel Schumacheres Batmanből lenne, valami elmebeteg tudós, aki a megszállotja a főhősnek. :D nem tetszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.