A holnapi Thor 2 trailer előtt

Vagyis ma esti előzetes előtt, hiszen kedden fog jönni. Addig nézzük ezt a két képet, amiken nagy a vidámság.


human
írta
2013. 04. 23. 03:30
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A holnapi Thor 2 trailer előtt” bejegyzéshez

  1. Az első képről beugrott a siralmas első rész legepic-ebb jelenete, a csókjelenet a vége felé, amikor a két karaktert “egyforma magas lett” csak emiatt :D Kíváncsi leszek milyen irányba viszik el a sztorit, az első sajnos a forgatókönyvön vérzett el nálam, úgy egy óra hiányzott szerintem belőle, mert a “királydráma” adott lett volna Branagh-nak, és ő az ilyenből tud építkezni, ha hagyják. (Arról meg persze ne beszéljünk, hogy az eredettörténetet hány ponton írták át, köze sem volt az eredeti Thor-hoz)

  2. Nem is figyeltem a nevet, csak a hozzászólást olvastam, de a második mondatból rájöttem, hogy kameraman írta… :) Esetleg nem szoktál írni az Indexen/Cinematrix-n? Ott vannak hasonlóan hozzáértő firkászok, akik azt hiszik, hogy csak az a jó kritikus, aki lehord mindent a sárgaföldig…

  3. Szerintem a legjobb marvel filmek valahogy így néznek ki: Avengers -> Norton féle Hulk -> Iron Man 1 -> és a többi.

  4. Megoszlanak a vélemények, de szerintem abban a legtöbben egyetértünk, hogy a “Marvel Phase One”-ból a Vasember lett a legerősebb film, és mögötte sorakozik nagyjából az összes többi előzmény sztori, amik kb. azonos szinten mozognak (mindegyikben van valami szerethető, ugyanakkor nem kevés hiba is).

  5. Szerintem a Bosszúállók lett a legjobb a Phase One-ból, utána a Thor, Vasember 1-2, Hulk (Norton-féle, aztán a Bana-féle).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.