Rövidfilm: Hybrids

Szinte nulla pénzből hozták össze ezt a jövőbeni harcot, ahol a főszereplő a lánya halálát bosszulja meg a támadó idegeneken.

human
írta
2013. 04. 23. 17:52
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Rövidfilm: Hybrids” bejegyzéshez

  1. Hát nem tudom. Ennél láttam már sokkal jobbat is. Ráadásul szerintem zavarossá tette a vágás is, sokkal jobb lett volna, ha nem részletben villantják be az előtörténetet hanem mondjuk amikor a földre kerül a nő a telepen. A címszereplő (független attól kicsoda)szokásos zs kategória. Kár lett volna benne fantázia. :/

  2. A megvalósítás nagyon ügyes, a történet… hát azt hagyjuk.
    De pl. referenciának kiváló.

  3. Nem volt rossz. Az egyetlen ami piszkálta a csőrömet, ahogyan a nő a fegyvert tartotta. 5 perc után lezsibbad a keze úgy. Persze a fegyver fogójára fel volt ragasztva 2 mittoménmicsoda és emiatt nem lehetett rendesen megmarkolni, de hülyén néz ki. Emiatt olyan hatás volt mint egy teljesen civil néni felkap egy fegyvert és úgy futkos (bár az összevisszaság is befigyelt itt, mert nem katonaként “közlekedett”)

  4. Na most már csak annyi a dolguk,hogy belinkelik Paul W. S Andersonnak és Mila már készülődhet is! :)

  5. Egyébként nem is értem.
    A lények kinézete és mozgása határozottan jobb néhány most futó sorozaténál. Ha ezt tényleg csak bagóért csinálták, sorozatoknál meg ott az az óriási büdzsé, akkor hogy lehet, hogy ez jobban nézett ki? :)

  6. referenciának teljesen jó, de a történet, az értelmetlen cím, az, hogy a csajon a közeli képen erőteljesen látszik a smink (háborúban? wazz.), meg még harminc ilyen apró wtf volt azért benne. de mint film, effectek rendben van, nagyonis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.