Thor: The Dark World-előzetes

Egyrészt tessék, Loki, meg Portman karakterével is történik valami, meg lesz egy csomó harc, valószínűleg több, mint az első részben, de valahogy mégsem pörgettek fel. Azért láthatóan a sötétebb hangulatra, A birodalom visszavágos trilógia felépítésre mentek.

HD a nagyoknak.

human
írta
2013. 04. 23. 12:12
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Thor: The Dark World-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hát engem nem fogot meg, mint az első és a Star Trek, Vasember3 és a Man of Steal!

  De tuti lesz még 2 trailer és többet megtudunk…

 2. Pedig ez nekem nagyon bíztató, már maga az előzetes jobban tetszik mint az első rész. Ami még jobb, hogy remélhetőleg kevesebb földi jelenet lesz.

 3. Az előző bűzlött a kényszerből-készült-az-avengers-miatt szagtól, ez is csak egy pillanatra tűnt érdekesnek. Nem mintha a többi alapozó nem lenne túlértékelt. Amit eddig a hangyából láttunk, a legötletesebb lehet az összesből. Ő meg persze csak a 3. avengersben lesz.

 4. qpak: hol túlértékeltek? a thor 1-re 6/10-et adtam asszem, az amcsi kapitány sem tetszett annyira… de az átlag közönségnek is max az avangers és az iron man az amit emlegetnek, ezek meg tényleg szórakoztatóak voltak.

 5. Engem sem fogott meg igazán. Valószínűleg jobb lesz mint az előző, de ez a trailer nem győzött meg arról, hogy nagyot javult volna.

  Nem tudom Mr. Hemsworth fogott e már valaha kalapácsot a kezében, de igazán szólhattak volna neki, hogy a nyele végénél fogja és ne a közepét markolássza.:D

 6. Én sem szerettem igazán az első filmet, és a trailer sem tetszett elsőre, második nézésre viszont feltűnt, hogy borzasztó sok mindent sejtet a trailer, de tényleg éppen csak sejteti. Remélem, igazam van, és sokkal-sokkal több lesz ebben a filmben, mint amennyit most láthattunk belőle.

 7. Nem vagyok egy Portman rajongó és most már kezd idegesíteni. Inkább Sif-et döngesse Thor. Jah és hol van a VARÁZSLÓNŐ??? Azért ő nem egy jött-ment ellenfele Thor-nak. Oké Malekith sem, de akkor is.

 8. Volt a Hangya a trailerben, csak én nem látom? Nekem Darázs (Wasp) hiányzik legjobban az Avengersből.

 9. Mikor megláttam a végén Lokit, felröhögtem… Mint Skrillex másnaposan. De azért a filmet várom nagyon, az első is bejött, remélem ezzel se lesz gond C:

 10. Phoenix21: Skrillex :D

  Az első rész imádtam, de ez. Egy szintel van csak feljebb a Rozsomák trailernél. Nem tudom, mit is kéne várnunk tőle, de remélem nem csak Loki részeinél lélegezhetünk majd fel. Egyébként ha egy ilyen bazinagy űrhajó, vagy mi, belép a légtérbe, és mármár karcolja a betont, akkor hol van ilyenkor Stark, meg a többiek?!?!?!?! Erre leszek kiváncsi, ezt mivel magyarázzák majd.

 11. Ne máár, nekem az első nagyon tetszett, sokszor megnéztem már! :) És ez is tetszik! :D Én várom :)

 12. nekem bejött ez a trailer..olyan képregény szagú. A man of steelt pl egyre kevésbe tudom komolyan venni, azzal az erőltetett komolysággal.

 13. Nagyon bízhatnak benne, ha blockbuster-szerűség létére októberben küldik moziba.

 14. human: Nem a blogon túlértékelt, az értékeléseiddel 70-80%ba egyetértek, itt is. Viszont netszerte nevetségesen magas átlagpontszámokat kapott a thor :rt átlag az egy vicc, imdb átlag szintén.Szvsz az avengers-é is az(az RT-s), és ezt mondom úgy, hogy bejött.

 15. Ja az amcsi kapi viszont tetszett, mivel sokkal misztikusabb hangvételű lett mint a többi marvel,plusz a 40-es évekbe amerikájába pedig egész jól illeszkedett ez a bumfordi patriotizmus. Ezek nélkül , de az avengersben így viszont már kilógott rendesen… Nálam egy szinten van a vasemberrel.

 16. Én az elsőt szerettem, ez a trailer pedig elég jókat ígér. Jobban felcsigázott, mint a Wolveriné.
  A Föld remélhetőleg csak minimálisan lesz benne, Portmanből pedig sosem elég.

 17. DvDvDv

  Kevin Feige, a Marvel Studios feje nyilatkozta a Vasember 3 kapcsán arra a felvetésre, hogy miért nem segítenek neki a többi szuperhősök azt, hogy “a közönségnek el kell fogadnia, hogy vannak időszakok, amikor mindenki a saját dolgait intézi, és van, amikor együtt vannak”. Namost sztem ezért nem fog pl. Stark se benne lenni a következő Thor filmben.
  Meg ugye alapból ezek a filmek a hősök egyéni kalandjait folytatják. Aztán ha jön egy nagyobb ellenség, amit már egyedül nem tudnak legyőzni, akkor állnak össze.

 18. Hát én baromira nem értettem miről van szó (mármint tudom, mert annyi képregény háttérismeretem van), de akár most is jöhet! A mostani ruhája Thornak jobban tetszik.

 19. A trailer alatt végig hümmögtem:
  ühmm..ühmmm..
  Aztán az utolsó 2 másodperceben megjelent Loki…na ott kész lettem!

  Írjátok be a hogy Thor2 tumblr, mindenki kb Lokit isteníti meg az új séróját…

  Szerintem plot szinten ez se lesz jobb, mint az előző, de van egy olyan érzésem, hogy mégis élvezni fogjuk…:)

 20. comic-filmnél ne akadjunk már ki, hogy hol vannak a többiek…ne legyünk már dilok.

 21. Ez roma kifejezés, a “bolond hímnemben”. Anno mifelénk hosszú l-el használták még a szakik. Ez egy beépült kifejezés a magyar nyelvbe a roma nyelvből, olyan, mint a duma, vagy bula, vagy a gógyi pl.

 22. Most mar boldogan fogok meghalni, köszönöm Kameraman. Attol meg ugyanugy nem mond semmit a trailer, csak hogy jönnek a Dark Elfek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.