Zach Braff az első: WISH I WAS HERE

A Veronica Mars-kickstarter sikere elhozza nekünk a Garden State folytatását, vagyis olyasmit, a hangulat folytatódik nem a tényleges történet! Zach azt írja, hogy már majdnem aláírt valami szerződést a Wish I Was Herehez, de ez sok kompromisszummal járt volna (final cut és casting), amikor jött a VM és a villámgyorsan összehozott 2 milliós kickstarter összeg. Ő is ennyit szeretne szerezni a filmjéhez, jelenleg 600 ezernél tart a dolog, de még a 24 órán belül vagyunk. Nagyon remélem, hogy ez is sikerül.

Más sorozat szereplők is feltűnnek amúgy, például a Big Bang Theory kedvence.

Ilyesmi lenne a karakter design:

14 hozzászólás a “Zach Braff az első: WISH I WAS HERE” bejegyzéshez

 1. mondjuk a Garden State annyira nem volt jó, de simán beleférnek a hibái egy első filmbe, mindenesetre kíváncsi leszek a következőkre is.

 2. A Garden State először nekem sem jött át, de aztán újráztam és akkor elkapott. Azt hiszem elsőre nem volt meg a hangulatom hozzá, de most bármikor meg tudnám és már meg is néztem többször újra.
  Szóval simán jöhetne valami hasonló.
  Az ilyesmik legalább egyedi filmek, komolyan mondom felüdülés egy-egy ilyet megnézni a sok tucatfilm között.

 3. Garden State szerintem nagyon jó filmje lett Zach-nek :)

  Támogattam az új filmjét :) Sok sikert kívánok neki! :)

 4. Fasza kis trend lesz, ha ezentúl kb mindenki (játékfejlesztők, filmkészítők, hardverfejlesztők, stb) kickstarteren fog elkezdeni tarhálni.

  Persze vetítést csak 30$-tól van.

  Szép új világ.

 5. “With or without my hand resting gently on your leg.” Ez a videó kegyetlen jó. Zach, Donald és Jim egy filmben, pure epic. A Garden State volt az egyetlen romantikus vígjáték (már amennyire annak lehet nevezni) ami tetszett, szóval ez is jöhetne. Remélem összejön.

 6. Zirowe – marha egyszerű. csak az “tarhál”, aki nem szeretné/nem engedi, hogy néhány öltönyös támogató a pénzéért cserébe totális kontrollt kapjon az elkészült termék (film/játék/zene/könyv) felett. így a közönséghez fordul, ha népszerű a terv, és elegen támogatják, lesz film, vagy akármi. Zach Braff meg azt hiszem, már eleget bizonyított. én egy pillanatig nem sajnálom azt a 11 dollárt, amit kifizettem erre.

  most jött egy mail, a harmadik az utóbbi három órában.

  “No one ever imagined this project would get the reception it has gotten. If you’re reading this, you’re my first backers. I cannot thank you enough for believing in me and my vision for this movie. From this moment on, I’ll be dedicating every breath I have towards making the best movie I have inside of me.

  We are going to make this site so much fun. You have joined the best club ever and I’m going to be telling you about each and every new development as they happen.

  I am so excited to get going. Thank you. Thank you. Thank you. You won’t regret this.

  Zach”

  én is együtt örülök vele. igen, EZ a szép új világ, nem az, amikor stúdiók igazgatósági tagjai és pénzügyi szakik mondják meg, mi lehet, és mi nem lehet egy filmben. a legjobb dolog, ami a független, igazi művészettel történhet.

 7. Malachinak igaza van.
  Ahogy elnézem még ma meg lesz az összeg. Azt hiszem én is beszállok.

 8. Malachi: jó, Braff az alkotói szabadság miatt akarja és független filmes, viszont a VM az szín tiszta kalapozás és nagy stúdió van mögötte, ami viszont tiszta rablás.

  Mondjuk azt tartanám a minimumnak, hogy az ilyen filmek pozitív mérlege esetén (valós pozitív mérleg, nem pedig a szokásos “csuda hollywoodi kreatív könyveléses” mérleg) mindenkinek visszafizetik a pénzét.

  De persze álomvilágban élek.

 9. Imádtam a Garden State-et. A lóvé meg tutira összejön, sőt, szerintem meg sem áll 4-5 milláig.

 10. Zirowe: ahogy más sokan sok helyen elmondták erre – senkit nem kötelez semmi, hogy tejeljen. Ha annyira szeretné az ember hogy elkészüljön valami film ami szívügye, akkor tejel a mozijegyen felül, ennyi.
  A studio meg jobban jár – hát istenem. Nehogymá’ azé ne legyen nekem jó, mert akkor másnak is jó lesz…

 11. Nagyon jó, remélem össze jön. Mennyit kéne beleadnom, hogy premierján közte és Sheldon közétt ülhessek?

 12. Trib: a linkelt oldalon ott vannak a “jutalmak”. 5000 dollárért személyes vendége leszel a NY-i premieren és az azt követő bulin. De ahogy nézem, azok már elkeltek.

 13. MEGVAN A 2 MILLÓ

  jön a film

  rohadtul büszke, és boldog vagyok

  ZAch Braff meg egy hülye, ennyi. :D

  (mókás videókat küldözget folyton, de a lényeg, hogy őszintén hülye)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.