Podcast: Nyilvános vetítés 040: Nem Feledjük az előzeteseket

A héten, nos majd meghalljátok. A srácok szerintem még kicsit ki voltak merülve.

Premierek: Iron Man 3, Safe Haven, A hipnotizőr, Passion
Trailerek: Elysium, Thor: The Dark World, Man of Steel, Hunger Games: Catching Fire, No One Lives, R.I.P.D.
Megtekintve: Oblivion, Warm Bodies

Le is tölthető. iTunes és a többi feliratkozás.

13 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 040: Nem Feledjük az előzeteseket” bejegyzéshez

 1. nem biztos hogy kéne ezt erőltetni, szerintem egyszerűen semmi pluszt v normális gondolatot nem mondtok a filmekről csak elmondjátok a történetet, de azért ügyeltek rá h mégse legyen spoileres, összevissza, összefüggéstelenül beszéltek, neveket nem tudjátok kiejteni normálisan (itt pont nem aktuális). Lehet mondani h nem kell akkor hallgatni meg ilyenek, nem is fogom, csak gondoltam leírom a véleményem. Peace

 2. Nem szoktam gyakran kommentelni, de az utolsó hozzászóló után muszáj nekem is leírnom a véleményemet.
  pilldreamer: te egy p*cs vagy.
  Srácok, csak így tovább, minden elismerésem a tiétek. Szoktam más podcastet is hallgatni, de abból havonta egy szokott jönni max, persze akkor min. 2 órás. Ti majd minden héten csináltok egyet, ez tök jó.
  Ilyen egy jó podcast, nem tudom a fenti illető miért ekkora gykér, én csak azon csodálkozom, hogy ezt a színvonalas hozzászólást a 40-ik, a NEGYVENEDIK podcast után írta le. OMG…

 3. omg lehet nem látogatom olyan régóta az oldalt h mind a 40-et meghallgattam volna?

 4. Nekem különösebb bajom nincs a podcasttel, párba belehallgattam de úgy igazán se pozitívan, se negatívan nem tudnék nyilatkozni róla. De ez a 2 komment engem is írásra késztetett. Áruld már el kedves Tony, ha valakinek negatív véleménye van valamiről miért lesz gyökér? Itt csak nyalni lehet? Ponthogy a negatív kritika miatt orvosolják a hibákat és változtatnak itt-ott ha úgy érzik tényleg szükséges. A te kommented alapján meg max hízik a májuk. Nem értem miért kell egyből oltani azt aki ellenkező véleménnyel van a dolgokról mint te.

 5. Ő bárdolatlanul leírta a pozitív véleményét, az is ritka a magyar neten, neki sem sikerült hibátlanul. Fikázó nép vagyunk sajnos.

 6. Nem szeretnék végletekben beszélni, nem is lenne reális, tényleg lehetne több személyes hozzászólás és vélemény a filmekről, több spoileres megjegyzés, értékelés, hisz aki hallgatja a “heti premier” rovatot, az nyilván már látta a filmet, és érdekli, hogy mit gondoltok ti róla… Én speciel ezért hallgatom.
  Egyébként tisztelet a műsorért és a kitartásért, csak így tovább!

 7. Természetes, hogy mindenkinek lehet véleménye, mégha ez nekünk nem is esik éppen jól. Az is igaz, hogy a hibák jelzése segít a műsor javításában. Lényegében tehát semmi gond nincs a kritikával, amíg az építő jellegű, de azt gondolom, hogy a ‘nem biztos hogy kéne ezt erőltetni’ nem nevezhető éppen ilyennek. ;)

 8. Jó volt ez a Podcast is. Minden héten meghallgatom, nekem tetszik. meg többnyire egyet is értek.

 9. Minden héten letöltöm…mégha nem is mindenben értek veletek egyet..lehet hogy “filmbuzi(podcast)-függő” vagyok???:))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.