RED 2 másodszor

Oooké. Az a helyzet, hogy Bruce alakítása nem tűnik túl inspiráltnak, de mintha a többiek élveznék a filmet. Hopkins különösen! Meg most az akciók és a történt is jobban fel lett fedve, azt hiszem a RED 2-t is meg kell majd nézni. Még pár poszter is akad extrának, elég szarok, de hát ez van.

Yahoonál.


17 hozzászólás a “RED 2 másodszor” bejegyzéshez

 1. Nem tudom mitől nem tűnt túl inspiráltak Bruce alakítása, nekem semmi ilyen nem jött le abból a pár snittből. Bár lehet, hogy a Die Hard5 őt is megtörte egy kicsit, nem csak a rajongókat:)
  Nagyon bejött a trailer, most akarom azonnal! Hopkins Hannibal Lechteres belépője mekkora volt már!!:)) Helen Mirren is milyen badass benne :DDD Jöjjenek a nyuggerek!

 2. Bruce feltűnően élőnek látszik. Nyomát se látom a mostanság megszokott unott képének. A film természetesen várós. :D

 3. Hát ez valami egész jónak néz ki :) Bruce itt nem tűnik annyira unottnak mint a G.I. Joe-ban vagy abban februári Mo-n forgatott zs gategóriás nyomoronc filmjében, most nem jut eszembe a címe… Nah mindegy.

  Szóval ez egész viccesnek néz ki:)

 4. AZ első rész nekem nem jött be túlságosan (nem volt rossz, de annyira jó se), ez viszont határozottan ígéretesnek tűnik.

 5. Én imádtam az első részt és már a trailer felénél szakadtam, csak azt nem tudom eldönteni, hogy milyen nyelven nézzem majd meg elsőnek :D

 6. Ez mekkora már! :D Hopkinson meg Malkovichon szakadtam…. hát ha a film lesz olyan jó, mint a trailer, akkor abszolút megéri a moziban nézést

 7. Bocs hogy kötekszem. Szoktam azzal dicsekedni magamnak, hogy pár éve az ország egyik legnagyobb Warren Ellis rajongòja voltam, és minden morzsát, minden apró kacifántot elolvastam vagy megnéztem, amit a Mester alkotott, vagy inspirált. De ennek MI A FÈSZKES FENE KÖZE VAN A RED-HEZ?????

 8. Bruce már rég óta elég sablonos…
  Ennek ellenére az első rész bejött, jöhet a második. (képregény ismeretem zéró, és nem csak itt)

 9. Plakátokra mehetne :
  Anthony Hopkins as Michael Caine and
  Byung-hun Lee as Jet Li Jr.
  special guest Mary-Louise Parker as miss Botox :)

 10. Bruce szerencséje, hogy senki nem várja már el tőle, hogy színészkedjen, máskülönben elég kellemetlenül érezhetné magát egy Mirren-Hopkins-Malkovich trió mellett.

 11. Én inkább azt emelném ki (amellett, hogy Bruce szerintem is láthatóan jól szórakozik), hogy Sir Hopkins alakítása évek óta először tűnik inspiráltnak:)

 12. balazslo75: a Red film vége nem egészen úgy zárult, mint a képregényé – és a Red 2 a film végére építve, annak karaktereit használva készült el…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.