A kegyesen megosztott Pacific Rim-előzetes

A már lezajlott Wonderconra szánta a Warner, a sok geek arcába tolni, de végül csak feltették a netre. Gondolom a dolognak nincs köze ahhoz, hogy a filmjüket egyelőre nem várja hatalmas tömeg. Lecsap a Gipsy Danger.

human
írta
2013. 04. 29. 19:55
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “A kegyesen megosztott Pacific Rim-előzetes” bejegyzéshez

 1. Látványos, de akcióbuzi létemre valamiért mégsem moziban nézős. A Gipsy Danger-t pedig remélem nem fordítják magyarra…

 2. Már csak a gyakás miatt is muszáj moziban nézni, ez nagyvászonra való, a trailer végén lévő városi fight főleg. :) Bár gondolom, egy alkalom elég lesz belőle, de hát többet nem is várok.

 3. Az egyik lény csak engem emlékeztetett a Cloverfield szörnyére?

  Akkor ezek szerint az volt az előőrs. :)

  Mellesleg jól hallom hogy GLADOS hangja visszatért?

  Nem lenne rossz ha bekerülne az eredeti filmbe is.

  Azt viszont megnézném ahogy majd a magyar szinkronban bemondják hogy “CIGÁNYVESZÉLY AKTIVÁLÁS!”

 4. Azta ketté*****tt mindenit:D Hát lehet velem van a baj, de én imádom az ilyen látványorgiát. Leszarom, hogy nevetséges, de hát film az Isten szerelmére, ha létezne ilyen, akkor dokumentumfilm lenne:D A másik meg ez a Gipsy Danger az jó lesz ám Deep Sea Danger-nek is:D
  Én nagyon várom ezt a filmet bakker….

 5. Továbbra sem értem minek két ember szinkron bohóckodása a monstrum irányításához.

  Legyen egy, akinek lemodellezi a mozdulatait, a másik meg egy konzolnál irányítgat..

 6. Yakhead, nem teszek linket, mert nem kerül ki, de az Gipsy Danger. keress rá.

  aztán, hát szerintem ezt eredeti nyelven kéne megnézni, de csak a GLADOS hang miatt, mert az nagyon menő. :)

  nem értem, szerintem úgy leszek ezzel a filmmel, mint a Battleshippel, egyszerűen végig vigyorogtam a trailert, állati.

 7. Elég jónak tűnik, de félek, hogy bukta lesz.
  Mint ahogy más is írta, minden látványossága ellenére vhogy nem érzem, hog ezért el kell rohanjak a moziba majd.

  És ez baj, főleg most, hogy rengeteg érdekes film jön, és az emberek jelentős részének szelektálnia kell (Fast6, Star Trek, Superman, A világvége bohóckodás, Franconál,Gatsby,After Earth, majd szeptemberben a Riddick, és sztem hirtelen tuti kihagytam párat (ugye kint a Vasember is csak most nyit még, de ősszel már lesz Thor 2 is)
  Na szal most úgy néz ki, hogy ez a film lehet az amelyik kiesik a rostán sokaknak,pedig úgy néz ki, kár lenne érte, és ne legyen igazam) de nekem ő meg az After Earth most a kimaradós jelenleg

 8. SPOILER lehet

  A pilóta is megsérült, sőt tovább megyek, karmolás volt a vállán ahogy a roboton is. del Toro sose hallott az Evangelionról… nem ám.. :D

 9. Bár még nem láttam a filmet, de ahogy nézem 1 percnyi látványorgiában több a kreativitás, mint a teljes forgatókönyben :(

 10. Hát szégyen, nem szégyen nekem bejön. Úgy tűnik elég részletesen megtervezték a világot. Majd meglátjuk.

 11. Érdekes, de ez valahogy nem kúl. Ha mindezt Optimusék csinálnák, azt mondanám fuck yea, de nincs meg benne a wow faktor. Egy nagyon gagyi ötlet jól megcsinálva, semmi több. Ennél még a Hugh Jackmenes robotharcos marhaság is jobban érdekelt, pedig az se volt a lista tetején. :) Úgyhogy nekem még blurayen se nagyon lesz nézős, max akkor ha épp lesz szabad 2 órám (erre nem lesz).

 12. Én nem értem, hogy ebben kb. mi a nem jó?! Látványos, a képi világ miatt moziban nézős nem otthon holmi vacak kis monitoron! Csak a történet legyen jó! Warner-ék nem szoktak mellé fogni, s a rendező neve ad némi garanciát!

 13. Ezt basszus nem hiszem el!
  Miért nem tudták Hideaki Anno-tól megvenni az evangeliont?Tudom, hogy animét nem érdemes mozivászonra vinni, de ez így olyan dúrva silány koppincs, hogy szinte vérzett a szemem néhány (furcsán ismerős) kép láttán.

  Most komolyan ez a plot, hogy átjönnek egy dimenzókapun nagy szörnyek és bumm leverjük őket néhány óriásrobottal? Az EVA-ban legalább egy elég kreatív lényeket kaptunk, akik olyan komolyan vették világhódítást, hogy közben folyamatosan változtattak magukon( Nagisa Kaworu???) és közben volt ott személyiségfejlődés a főszereplők oldalán, nagyon erős mitológia, stb…

  Biztos megnézem, de fizetni nem fogok érte az fix!

 14. Én “Jax” és “Clay” miatt tuti megnézem, de valószínűleg nem moziban. Nyilván a forgatókönyv nem fog Oscart nyerni, de én nem is ezt várom ettől a filmtől. A látványorgia biztos meglesz, gondolkodni meg nem ezen kell.:)

 15. King Kong sokadik remakeben meg rebootban gáz volt.
  Godzilla szintúgy.
  Jurassic Park detto.
  Ez az első megalényes film, ami érdekel így ahogy van.

  Zirowe:

  Sőt minek egyáltalán ember hozzá, ami irányítja? Legyen A.I. Vagy ok, legyen ember, de kortikális implantátummal vezérelje, mint a Matrixot Neo. Amúgy általában egy meglátáson vagyok a kommentjeiddel. :) Valóban kicsit fatengelyes, amint a két tag kinetikus vezérléssel irányítják a high tech cumót. Lehet, hogy benéz a HW klisé, engem inkább úgyis a külső kameraállás foglalkoztat. Ha belső katarzist akarok látni, akkor megnézem Scotty-t, ahogy 15 perc alatt megszereli azokat a dolgokat, amire más gépésznek két óra kellene… :D

 16. Zombiebie: engem az zavar elsőre, hogy amikor mutatják őket, egyszerre csinálnak mindent ketten (lépés, verekedés, stb).
  De ebbe mi a jó?
  Nyilván a harc hevében nem tudják tökéletesen szinkronizálni a mozgásukat, de miért jobb 4kezet és 4labat lemodellezni az irányításnál, mintsem csak egy emberét?
  Pl: avatarbeli endoskeletonok.

  Ha majd kijön BD-n biztos megnézem. :D

 17. egyrészt ha tényleg sebződnek ők is, akkor érthető, de még akkor is jól jöhet ha valaki megőrül vagy baromságot akart csinálni. 1 emberre bízni egy akkora monstrumot eléggé veszélyes.

 18. Zirowe:

  Voltak, s vannak úgy hiszem olyan gépek, amelyeket két ember irányít egyszerre! Pl.: a nagyobb Boing gépek, ott is a két sokszor kell, hogy a két pilóta egyszerre csinálja a dolgokat, hogy elbírják mozdítani az a hatalmas monstrumot!

  Azért remélem lesz rá magyarázatuk, hogy miért így kell csinálni! De Én személyem a méretre tippelek, s amúgy meg lehet, hogy mivel ezek hatalmas gépek, ugye olyan gyorsan nem mozognak így azért könnyebb az összehangolt mozgás, egy járásnák, vagy egy ütésnél! Nem egy Bruce Lee robotok lesznek!! Vagy ki tudja o.O

 19. Ha lehetne már most foglalnék jegyet IMAXbe!
  Ez valami hihetetlen jónak néz ki! :)

 20. human+Imtal: de akkor erre lenne értelmes az, amit írtam korábban, hogy egy ember mozgását követi a robot, a másik pedig ül egy konzol előtt, kezében egy kill switch, ha esetleg beüt a gebasz.

  De itt kb szárazföldi szinkronúszásnak tűnik, sőt, még a lépés “nehézségét” is mutatják. :D

  Tényleg remélem lesz rá rendes magyarázat.

 21. Magam sem tudom, h miért de van benne valami ami nem jó, talán a szinek a szörnyek a szinészek választása a CGI nem tudom de azt igen, h ezt nagyvásznon kell látni.

 22. Csak ki ne derüljön emellett, hogy ennek a Robotjox osztagnak a neve valamilyen gárda :D

 23. ez volt az az elozetes amivel mevettek engem, eddig nagy buktanak konyveltem el ( de attol meg bukhat) de most izgalmas,latvanyos az eloztes

 24. Ez a film egy réteg-mozi. Nem fog pénztárat robbantani.
  Ettől függetlenül libabőrös vagyok az izgalomtól, ha csak rágondolok. Teljesen mindegy, hogy mennyire lesz bugyuta a sztori. Ezt a látványt vásznon kell megnézni, ha csak egy kicsit is érdekel a téma. Kb. ugyanaz, mint a 2012: van aki isteníti a látványt, és nem érdekli a giccses körítés.

  Ugyanakkor sokan rinyálnak, hogy nincs a StarCraft 2 teaser-hez hasonló, egész estés mozi, ami látványban áll-leejtő. Hát van. Ez az lesz. Epic.

  Persze ha az összes action-t ellőtték a trailer-ben, akkor megszívtuk, de nekem ez akkor is a legjobban várt film most.

 25. crymic says:
  Egy ilyen élőszereplős EVA filmet akarok!

  Adná az ég, hogy egyszer valamelyik értelmes rendező megcsinálja.

  Bár ugye az Akira-t sem merik megfilmesíteni.

 26. Del Toro már elnyögte valamikor, hogy azért vannak ketten, mert az agy két féltekéje módjára működnek. Az EVA-t meg hagyjátok már, CthulhuTech-ről nem hallottatok? Abból szerintem többet nyúlt, de nem sírok, mert királynak tűnik az egész koncepció.

 27. Amikor először láttam ma ezt a bemutatót elsiklottam a gipsy danger felett, hiszen biztos csak rosszul hallottam, de akkor ezek szerint nem :D Kihívás lesz ez manapság itthon, feliratban és szinkronban is. Amúgy jó lesz ez majd amikor itthon olyan filmre vágyom majd amiben teljesen kikapcsolhatom az agyamat!

 28. awaitingmemory: most komolyan, lassítva megnéztem az előzetest, 6 jelenetet mutatnak az irányítókról, mind a 6ban szinkronban mozognak és teljesen ugyanúgy.

  Két féltekét mintázza..
  Ja, persze.

 29. Ez a Gipsy Danger kezd unalmas lenni. Vagy megmarad az eredeti angol formájában (ami szerintem logikus lenne), ugyanis a többi Jägernek is magyarba elég nehezen átültethető neveik vannak, illetve csak egyszerűen szarul hangoznának magyarul, vagy pedig (ami remélem nem így lesz), egyszerűen nem fogják a szinkronban megnevezni a robotot… vagy átkeresztelik. Nigger veszély. Abból itthon úgyse lehet botrány.

 30. Üdv!

  Zirowe, szerintem a film megfogja válaszolni a kérdéseidet. Ahogy én kivetem a nyilatkozatokból szerintem a robot nem egyszerűen csak lemintázza a szereplők mozgását, hanem egyedi idegrendszerrel rendelkezik, amit az emberi agy fog irányítani, és valami olyasmiről van itt szó, hogy a egy agy nem bír el ezzel a rendszerrel ezért két agy összehangolt működése szükséges a robotok irányításához (Ezért jellemzően ikrek, vagy testvérek a robotok pilótái). Valamint azt is nyilatkozták, hogy lesz olyan rész a filmnek amiből az is kiderül, hogy mi történik ha az egyik pilóta megsérül vagy meghal.
  Plusz még annyi, hogy én eddig nem csalódtam még Del Toroban és úgy érzem mos sem fogok. Szerintem lesznek itt a háttérben keverések. Ron Perlman nem véletlenül lesz a filmben, ha pedig mégsincs igazam, akkor meg kell nézzek egy másfél órás CG “játékbemutatót”. Ide a mozijegyet, de azonnal!! :)

 31. Ahol megjelenik az előzetes, ott megjelennek az Evangelion-t üvöltők.

  HAGYJÁTOK MÁR AZ EVA-T!

  Az EVA maga is egy stílusnak egyik képviselője a mechanak. A film inkább a RobotJox és a Mazinga 7 (legelső mechas film, szóval az EVA a Mazingától nyúlt JESUS!) keveréke lesz, mivel itt ROBOTOK vannak, nem biomechanikus lények (lásd EVA).

  És nem legyőzhetetlen mitológiai lényekkel és varázslatokkal küzdenek, hanem “szimpla” szörnyekkel.

 32. Geci jó lesz.

  Morszi:
  jól hangzik amit írsz, szerintem is Del Toro azért garancia arra hogy nem lesz tökkelütöttség a dolog.

 33. Lehet hogy csak én értettem félre, de mintha 1perc 10-nél Jax mondja, hogy a pilóták nem csak a gépekkel vannak összekötve, de egymással is, emlékeiket, egyebeket megosztva. Így már érthető lenne, hogy tudnak szinkronba mozogni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.