Fast & Furious 6 utoljára

Nemsokára itt a premier, ennek örömére kiadtak még egy legeslegutolsó előzetest a filmhez. Aki még nem lőtt le mindent magának, az mindenképp nézze meg. Na jó, nem tudom mennyire spoileres, mert igyekszem nem felidézni a lassan elfelejtett eddigi előzeteseket, hogy jobb legyen moziban az élmény.

human
írta
2013. 04. 29. 12:48
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Fast & Furious 6 utoljára” bejegyzéshez

 1. Elég ütős kis trailer lett, eddigi legjobb. A zene is nagyon passzol hozzá.

  Viszont a végefel nagyon átment Pacific Rimbe a trailer, az kicsit fura volt :D

 2. Ja és még annyit, hogy azért arra kíváncsi leszek, hogy az a tank hogy fog utólérni egy sportkocsit, vagy ez valami turbótank? :D

 3. A legutóbbi 2 batman filmben összesen nem repkedtek annyit az emberek, mint ebben a trailerben. :)

 4. Engem valahogy ez már nem tud megfogni. Csak azt látom a trailer-ekben, hogy annyiban különbözik az előző epizódoktól, hogy itt több autót törnek össze, és látványosabban. Meg persze unom már a “last job” szöveget is… :)

  Részemről biztos, hogy nem lesz mozi belőle.

 5. Akit esetleg érdekel a trailerben hallható Prodigy feldolgozás: http://youtu.be/YEV1szJjbnU

  A tankok amúgy mehetnek gyorsan, pl az ukrán T-84 a 70 km/órát tudja bizonyítottan. Vannak light armored “tankok” is, azok még gyorsabbak. A trailerben tuti egy Nos turbózott tank van :D

 6. Azt hiszem talán az első film felét, és talán az ötödiket láttam majdnem végig… de ez sem tud lázba hozni. Nem is értem miért pazarolja ilyesmire V.Diesel az idejét és energiáját. Ahelyett, hogy a Riddicket nyomná már.

 7. Eléggé unalmas már ez a sorozat! Akkor inkáb már a Riddick új része, jobban várós!! :D

 8. Remélem a hetedik rész ilyen pőre egyszerűségű lesz (már most nem a cselekményt értem ez alatt), valami olyasmi mint az első volt, a főszereplők meg elautóznak a naplementébe.

 9. Fizika off, szórakozás on. Valamit valamiért, ettől eltekintve erősen várós. Ez pont az a film, mint amikor egy nehéz nap után hazamegy az ember és nem akar már gondolkodni, csak leülni egy pár órára kikapcsolódni egy szórakoztató film előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.