Lincoln után Obama

Spielberg újabb politikusról készít filmet. Az első fekete elnököt ki más alakíthatná, mint Robert Dow Daniel Day Lewis.

human
írta
2013. 04. 29. 17:56
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Lincoln után Obama” bejegyzéshez

 1. Vicces!:) Mondjuk nem tudom milyen filmet lehetne Obamáról forgatni, ha komolyan gondolnák. Obama elég sikertelen elnöknek számít, semmi nagyobb dolog, eredmény, vagy akár egy háború nem fűződik az elnökségéhez, ami egy filmhez témát adhatna.

 2. na ezért nagy arc Obama:D
  @nyílméreg
  a helyedben átgondolnám Obama sikertelenségét: átnyomott egy óriási egészségügyi reformot egy abszolút ellene hangolt képviselőházon, elkapta Bin Ladent, szép lassan lezárja az iraki és az afganisztáni háborúkat, az ország gazdasága nagyjából túlélte a válságot (ok, ebben Kína pénzének is nagy szerepe volt) stb, szóval nem éppen sikertelen, csak nem látványos, egyszerűen teszi a dolgát

 3. nyílméregbéka: Te el vagy tévedve, O. attól nagy elnök hivatalosan, hogy ő az első afro-amerikai (ez így polkorrekt asszem) USÁNKA elnök. És ez egyben az ő nagy eredménye is. Amúgy meg várd ki, van még ideje összehozni valamit :)

  Na, politika OFF VÉGE:

  A filmecskén előbb leesett az állam, aztán nagyot röhögtem :) Végül is humora az van a jelek szerint :D

 4. Mooozes: “Elkapta Bin Ladent…”

  Nem tudom, nekem úgy rémlik, hogy valakit agyonlőttek és bedobtak a tengerbe… Ha korrektek akartak volna lenni, akkor bíróság elé állítják. De hát így… Majd akkor hiszem, ha látom! :)

 5. Egyébként ma van Daniel Day-Lewis születésnapja (halkan megjegyzem, hogy az enyém is :D), remélem még sok kiváló szerepben láthatjuk!

 6. Kíváncsi vagyok, mit hoznának ki belőle, főleg most, hogy az izraeli mosoly szünet miatt, nagyon ellene van a média és ott próbálnak belekötni ahol csak tudnak. :)

 7. Mooozes: ” átnyomott egy óriási egészségügyi reformot egy abszolút ellene hangolt képviselőházon”

  Na, abból aztán nagy filmet lehetne forgatni! A körmömet lerágnám… :DDD (amúgy meg, kábé szart sem ér az a EÜ reform, annyi kompromisszumot kellett kötnie, hogy átmenjen) Bin Laden elkapásáról meg már készült egy fasza film.

 8. Mooozes: “az ország gazdasága nagyjából túlélte a válságot ” az meg csak véletlenül hír minden hónapban, hogy obama fel alá rohangál mai napig a finanszírozás megoldása érdekében mert valójában a csőd szélén táncikálnak a tüneti kezelés miatt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.