Ne feledjük az Europa Reportot

Kidobtak 3 concept artot ebből a sci-fiből is. Tudjátok, amiben a District 9-os csávó elmegy a Jupiter holdjára, az Európára, hogy a földönkívüli életre keressen bizonyítékot. Eléggé dokumentarista stílusú lesz, NASA is közreműködik meg minden, szóval realista (páran most az örökbecsű “köpni kell pfu pfu” dalt elevenítik fel) hatás várható.



14 hozzászólás a “Ne feledjük az Europa Reportot” bejegyzéshez

  1. Na ilyen témában abszolút jöhet a realitás. Sőt ide belefér némi emberi magány, a lélekbe szálkás stb…. Megkockáztatom még zenét sem tennék alá, a külső felvételek meg full Némák.. . (A gond akkor van amikor mesehősöket akarnak pszichológiailag analizálni -szerintem)

  2. Nem kedvelem a kézi kamerát, túl tesco gazdaságos lesz tőle az egész… :(
    A kamera rángatásról nem is beszélve.
    Ha van egy jó sztori akkor miért nem csinálnak mellé egy jó látványt is? Mert az esetek többségében az ilyen kamerás filmek eddig elég jó sztorival jöttek, de a látvány… :S

  3. Jó lehetne, de ha valami földönkívüliek előjönnek, vagy átcsap akcióba, esetleg horrorba onnantól elveszik a lényege, remélem ez a film tényleg marad a realitás talaján, és max. mikrobákat találnak majd.

  4. Akos

    Szinte 110% hogy nem csak mikróbákról lesz benne szó, mert azt kb. nem lenne értelme leforgatni.

  5. 2010 – A kapcsolat éve jut eszembe.. De mennyire szerettem azt a filmet, főleg az Európa részét. Jöjjön csak ez a film!

  6. Lenny azt nem olyan sokszor, viszont a keleti blokk sci-fi irodalmán nőttem fel, ami azért kellően lassú, némileg a realitás talaján mozog és nem mentes a mélyebb filozófiai gondolatoktól, illetve a burkolt és kevésbé burkolt társadalmi, politikai, eszmei kérdésektől. Így valóban szeretem a kidolgozottabb, reális sci-fiket is, még annak ellenére is, hogy hard star wars és 50-és évekbeli creature feature sci-fi rajongó is vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.