A GTA 5 lesz az év játéka?

Úristen milyen trailert kapott a játék?? A karaktereket mutatják be, de úgy kb az első elég lett volna a Queen dallal, attól kész is lettem megint. A San Andreas hangulata kísért, jöhet!

21 hozzászólás a “A GTA 5 lesz az év játéka?” bejegyzéshez

  1. Az első részt vagy 5ször megnéztem. Ez a zene a trailer alatt… Nagyon kemény, hogy ezt valaki készakarva berakta alá, mert így jobb hatása lesz a bemutatónak. Le a kalappal.
    Nekem egyébként az első az Vice-city-s a második és harmadik San andreas.

  2. Beastie: Egyelőre semmilyen, mivel még az sincs bejelentve, hogy mikor jön PCre. :(

  3. A Watch Dogs és a GTA5 között dől el az év játéka cím. Kétlem h. május 21.-én a mikroszoft előáll vmi boxkluzív egetrengető címmel.

  4. Engem inkább a Vice City-re emlékeztet, de durván. Adni fogja az már biztos.

  5. nanana, jó lesz ez, de azért a Bioshock Infinite-ről ne feledkezzünk el. Vice City az örök favorit, utána is inkább a 4-et választanám. San Andreas jött be legkevésbé.

  6. 3 szereplő. Adja magát a játék öröksége.
    Michael a Vice city vonalát erősíti. Tiszta Tommy.
    Franklin a San Andreas yo Brother vonalat(EZért nem jött be a San Andreas nekem ez a mindenki homie áááá)
    Trevor a Gta4 vonalát. Minimálisan Nico Beütése van. Mondom minimálisan. A kívülálló. Pont mint a keleteurópai Nico!

  7. Akkor én fogok fanyalogni. Nagyon sótlanok ezek a karakter előzetesek. Talán Trevoréban láttam valami féle egyediséget, de ott is csak azért, mert a pasas klinikai eset. Az elsőben a dal azért üt, de egyelőre nem kapott el.

  8. Kicsit félek a 3 karaktertől, mennyire tud az ember mind3-al azonosulni, hogy lesz az irányításuk, küldetések stb.
    Ettől még remek darabnak tűnik, mint kb minden GTA.

    Hangulata miatt a Vice City, mint sokaknak másoknak is a kedvenc, aztán nekem inkább a San Andreas, és a GTA IV. A IV-el az volt a bajom, hogy sok – sok játékóra után se tudtam gps-nélkül megtalálni az egyes helyeket Liberty Cityben. Nagyon zsúfolt volt e tekintetben.

  9. Szerintem nem muszáj mindhárommal játszani a kampányban, szerintem az elején választhatunk, hogy melyikkel szeretnénk játszani. Én legalábbis ebben reménykedek. De attól félek, hogy majd random fogja váltogatni a történet során a játék magától, na akkor fogok nagyot hányni.

  10. Nari egyetlen karakterrel nem lehet majd végigjátszani, némelyik küldetésben muszáj lesz váltani, és akár mindhármat használni.
    szabadjátékban viszont bármikor lehet köztük váltani.

  11. Beastie: PS3-ra meg XBOX360ra adják ki nem az újabb generációra, ezért gondolom nem kell majd neki olyan bika PC, azok a konzolok már 7-8(!) évesek, ha azokon elmegy akkor egy középkategóriás PCn is mennie kell.

  12. már csak azért is kell majd a campaign alatt, mert mindegyik karakter specializálódott, tulajdonképpen a három főszereplő három eltérő kaszt. szerintem rendben lesz, kíváncsi vagyok 1-1 szereplő története hány órát vesz majd igénybe

  13. Ott lesz azért még a Quantic Dream új játéka is, ha már év játékáról van szó. Mindenesetre ezek a trailerek nagyon jók lettek.

  14. Ez most nem ugyan abban a városban fogsz játszódni ahol a San Andreas? Mert olvastam valami olyat, hogy Los Santos 5ször akkora lesz, mint a SA-ban. Vagy én olvastam valamit félre?

  15. Gambit: Nem olvastál semmit félre. ;) A GTA IV és a GTA V új narratív univerzumban játszódik, szóval nem kötődnek a GTA III – Vice City – San Andreas kontinuitáshoz, ezért néz ki pl. Liberty City is teljesen másként a GTA IV-ben, mint a GTA3-ban. :)

    Maga a trailer nem rossz, de annyira nem is vágtam hanyatt magam tőle. Mindenesetre remélem, ezúttal nem olyan irritáló és antipatikus arcokat kapunk, mint akikkel (szerintem) tömve volt a negyedik rész.

  16. Ha nem a Bioshock Infinite lesz az év játéka, akkor fitymát kötök a fejemre. :D De remélhetőleg ez is jó játék lesz! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.