12 hozzászólás a “Időutazós filmek egy folyamatábrán” bejegyzéshez

  1. Inkább úgy kérdezem akkor, hogy melyiket érdemes leginkább megnézni?

  2. Baromira eltérő műfajú filmek ezek, szóval nem lehet csak úgy egyet kiválasztani szerintem. :) Azt ajánlom, hogy nézd meg az ÖSSZESET és majd te eldöntöd melyik a legjobb. ;)

  3. Egyébként ha már ennyi mindent belevesznek akkor a jöttünk, láttunk, visszamennénk is bekerülhetett volna. (gyors átnézés után nem találtam.)

  4. Life on Mars mint film? Nem baj, nyugodt szívvel tudom ajánlani, jó kis angol feelgood-sorozat 16 résszel. Az időutazós része 1973-ban játszódik.

  5. Ha már sorozatokat is beleírtak, a Lostnak igazán itt lenne a helye, még ha csak az ötödik évad szól erről, mert az egyik legjobban bemutatott időutazás ábrázolás.

  6. A Primert nézze meg aki nem látta, aztán nézze meg aki nem látta. Aztán nézd meg.

    “Here’s what’s going to happen. I’m gonna read this, and you’re gonna listen, and you’re gonna stay on the line. And you’re not gonna interrupt, and you’re not gonna speak for any reason. Some of this you know. I’m gonna start at the top of the page.”

  7. Nekem is a Vissza a jövőbe tetszik a legjobban, de a Lost 5. évada is odavert. Az Időutazó felesége is remek volt részemről. :-)

  8. Terminátor és a 12 majom az alapművek (és van még jó pár kihagyhatatlan mint pl a primer is)!! amit mindenképpen felraknék az a buterfly effect bár fogalmam sincs melyik kategóriába :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.